Σάββατο 21 Απριλίου 2018   Μερικώς Νεφελώδης 12°C Μερικώς Νεφελώδης
radio image
Now On Air (14:00 - 20:00)
Stigma Djs
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
%PM, %Europe/Athens %717 %2017

Μαρία Μουζάκη (Πρόεδρος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών)

Μαρία Μουζάκη
Μαρία Μουζάκη
Πρόεδρος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

«Λυπάμαι που η κυρία Αρκαδιανού μας κάνει έναν τέτοιο πόλεμο. Σαν γυναίκα και μάνα 300 παιδιών που βρίσκονται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, δεν το θεωρώ σωστό. Η κυρία Αρκαδιανού με τα λεγόμενά της καλύπτει ένα μέρος των γονέων, όχι την πλειοψηφία όμως.

Οι ίδιοι οι γονείς μου ζητούν να μην αφαιρέσω τις κάμερες, το θέλουν όπως και εγώ για προστασία και ασφάλεια των παιδιών, γιατί πολλά γίνονται, πρέπει να ξέρουμε ποιος μπαίνει μέσα στους Παιδικούς Σταθμούς.
Έχω ενημερώσει για τις κάμερες την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία μου ζήτησε οι κάμερες να κοιτούν κάθετα κάτω, όπως και γίνεται. Η εσωτερική κάμερα που βρίσκεται έξω από το γραφείο μου, κοιτά μόνο την πόρτα του γραφείου μου.

Τα τροφεία των Παιδικών Σταθμών επί των ημερών μας κατατίθενται κάθε μέρα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό.

Σύντομα θα αρχίσουμε να αποπληρώνουμε τους προμηθευτές. Τα χρήματα υπάρχουν, όμως από 1/1/2017 δεν μπορούσαμε να προβούμε σε πληρωμές, για γραφειοκρατικούς λόγους, λόγω αναμονής έγκρισης του προϋπολογισμού. Κανένας προμηθευτής δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί υπάρχει κατανόηση και καλή συνεργασία και τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Τα παιδιά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς μειώθηκαν, γιατί άνοιξαν δύο ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί, ενώ και κάποιοι γονείς τα πάνε στο νηπιαγωγείο. Μέσα σε δυόμιση χρόνια κάναμε σημαντικό έργο και αναβαθμίσαμε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.»