Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017

Αθανάσιος Παπαδόπουλος (Βουλευτής Τρικάλων, ΣΥΡΙΖΑ)

Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Βουλευτής Τρικάλων, ΣΥΡΙΖΑ

«Η υπόθεση του Noor 1 αποτελεί ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, μιλάμε για ένα τεράστιο φορτίο κοκαΐνης που θα διοχετευόταν στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και μιλάμε για επτά θανάτους μαρτύρων. Κατά συνέπεια, επιβάλλεται να ολοκληρώσει την έρευνά της η Δικαιοσύνη πάνω στην υπόθεση αυτή και μετά να πάμε σε εξεταστική επιτροπή. Το αίτημα της ΝΔ δεν έχει ουσία, όσο η υπόθεση βρίσκεται υπό Εισαγγελική έρευνα.

Η ΝΔ προκλητικά άλλαξε την ατζέντα της συζήτησης για την πορεία της οικονομίας και αδίκησε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, με το αίτημα για εξεταστική επιτροπή για το Noor 1.
Δεν καλύπτουμε κανέναν, αν διαπιστωθεί κάτι επιλήψιμο στις καταγεγραμμένες συνομιλίες του Υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη, ασφαλώς και θα επιληφθούμε.

Δεν έχει δικαίωμα η Αντιπολίτευση να μας κουνά το δάχτυλο περί σκανδάλων. Κάποιοι επέτρεψαν στον κ. Χριστοφοράκο να διαφύγει. Εμείς θα αποκαλύψουμε το μεγάλο κόλπο διασπάθισης του δημοσίου χρήματος στον χώρο των αμυντικών δαπανών και της Υγείας. Μιλάμε για τεράστια σκάνδαλα, όπως του Ερρίκος Ντυνάν που ήταν κληροδότημα του Ερυθρού Σταυρού, που λεηλατήθηκε και ξεπουλήθηκε. Μιλάμε για πολιτικές ευθύνες, για ρουσφετολογικές προσλήψεις και για χαριστικές νοσηλείες πλουσίων και υψηλά ιστάμενων πολιτικών, όπως του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, που νοσηλεύτηκε με ένα συμβολικό τίμημα, με προκλητικά ποσοστά έκπτωσης.

Θα πάρουμε την δόση των 7,7,δις ευρώ, μια δόση απαραίτητη διότι ένα μεγάλο ποσοστό της θα πάει στην πληρωμή ανεξόφλητων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες και επιχειρήσεις.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: