Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017

Κώστας Τζαβάρας (Βουλευτής Ηλείας ΝΔ, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας)

Κώστας Τζαβάρας
Κώστας Τζαβάρας
Βουλευτής Ηλείας ΝΔ, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας

«Επιχειρείται από την κυβέρνηση να στηθεί ένα ολοκληρωτικό και αυταρχικό καθεστώς, αλλά η ΝΔ δεν θα το επιτρέψει αυτό.

Στην Ελλάδα υπάρχει σύνταγμα και νομοθεσία, που λένε ότι η δικαιοσύνη δεν απονέμεται από τους πολιτικούς, αν και βέβαι πολλές φορές εμποδίζεται από τους πολιτικούς. Δεν είναι δυνατόν μια Εισαγγελέας Πειραιά να πηγαίνει μεσάνυχτα σε μια άλλη περιφέρεια εκτός δικαιοδοσίας της και αν και αναρμόδια, να πηγαίνει για να πάρει μια δήθεν ένορκη κατάθεση από έναν κατάδικο για την υπόθεση του Noor-1.
Όταν κάποιος ισοβίτης θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια πηγαίνει στις Εισαγγελικές Αρχές και όχι σε Υπουργούς.

Αν υπάρχουν νέα στοιχεία για το Noor-1 θα το κρίνει η Δικαιοσύνη και όχι η Βουλή. Εμείς ζητάμε να φωτιστούν τα σκοτεινά σημεία των συνομιλιών του κ. Καμένου με τον ισοβίτη και όχι να στήσουμε δίκη στη Βουλή για το Noor-1.

Όλες οι εξεταστικές επιτροπές που έχουν έρθει στη Βουλή από την κυβέρνηση, αφορούν υποθέσεις που είναι εκκρεμείς στη Δικαιοσύνη. Και η υπόθεση του Noor-1 είναι μια ανάλογη περίπτωση, άρα δεν ευσταθεί η δικαιολογία του Πρωθυπουργού για να αρνηθεί το αίτημά μας. Θυμίζω ότι επί ΝΔ έγινε η εντόπιση του μεγάλου φορτίου των ναρκωτικών του Noor 1-και κάποιοι σήμερα θέλουν να το κρύψουν. Όλα όμως θα έρθουν στο φως είτε το θέλει η κυβέρνηση, είτε όχι.  

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε μια μεγαλειώδη απόφαση, με την οποία βγάζει τους Έλληνες φορολογούμενους από έναν εγκλωβισμό ενός αναποτελεσματικού κράτους. Όμως ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο κ. Πολάκης θέλουν την επιλεκτική δίωξη των πολιτών και τους ενοχλεί η φωνή της Δικαιοσύνης.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: