Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Νταίζη Καψάσκη (Πρόεδρος Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Λαγανά)

Νταίζη Καψάσκη
Νταίζη Καψάσκη
Πρόεδρος Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Λαγανά

«Κατά καιρούς έχουμε αναδείξει τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μας, δεν λάβαμε ουδεμία απάντηση, ούτε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Ζακύνθου κ. Κοντονή.
Αντί απαντήσεων, έκλεισε το Α.Τ. Λαγανά. Έπρεπε να μείνει ανοιχτό το αστυνομικό τμήμα και να επανδρωθεί με προσωπικό.

Είναι και πολιτικό το ζήτημα, όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και κανείς δεν κάνει τίποτα. Έχουμε ανεξέλεγκτες γουρούνες στους δρόμους, κλοπές από Ρομά, ταυτόχρονη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών, βιασμούς. Αδιανόητα πράγματα. Όλοι βλέπουν την παραβατικότητα και κανείς δεν κάνει τίποτα, αυτό δεν το δέχομαι.   

Από πέρυσι έχει χειροτερέψει η κατάσταση στον Λαγανά. Την ημέρα του τραγικού συμβάντος που κατέλεξε στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, υπήρξε συνάντηση των φορέων που δραστηριοποιούνται στον Λαγανά με την αστυνομία, λίγες ώρες αργότερα συνέβη το φονικό.

Πράγματι είναι πιο αισθητή σε σχέση με πέρυσι η παρουσία της αστυνομίας στον Λαγανά, αλλά παρόλα αυτά το προσωπικό δεν επαρκεί.

Κομπάζουν κάποιοι για την αύξηση του τουρισμού στη Ζάκυνθο, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε αυτή την αύξηση.

Ο Λαγανάς έχει γκετοποιηθεί, έχει γίνει ένα άβατο. Πρέπει να φύγει από την περιοχή μας, αυτό το μοντέλο τουρισμού με τους νεαρούς τουρίστες που έχουμε σήμερα. »