Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Αλέξης Μητρόπουλος (Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ, πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής)

Αλέξης Μητρόπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος
Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ, πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής

«Η Αριστερά εφάρμοσε τον πιο άγριο Θατσερισμό. Η προδοσία επήλθε από αυτή την κυβέρνηση, έγινε από πέντε σαραντάρηδες. Το τρίτο μνημόνιο είναι το πιο σκληρό, καταργεί το δικαίωμα της απεργίας και τους συνδικαλιστικούς νόμους. Η απογοητευμένη νεολαία μας αντί να διαμαρτύρεται στους δρόμους, τρέχει στο Survivor. Ευθύνεται η Αριστερά και το Κομμουνιστικό κόμμα. Δεν βλέπω ελπίδα από πουθενά.

Η κυρία Θάνου ως πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, μονιμοποίησε τα μνημόνια και έβγαλε μια από τις πιο σκληρές αποφάσεις για τους εργατοϋπαλλήλους.
Δεν θα ήθελα την επικεφαλής της Δικαστικής λειτουργίας, όπως η κυρία Θάνου, να γίνεται υπάλληλος του Πρωθυπουργικού γραφείου. Δεν σηματοδοτεί αυτή η ενέργεια τα καλύτερα μηνύματα.

Κανένα από τα τρία κόμματα εξουσίας, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαίωμα να εγκαλεί την Δικαιοσύνη, όταν την έχουν χρησιμοποιήσει για δικό τους όφελος και οι τρεις.

Σε δέκα ημέρες κυκλοφορεί το νέο μου βιβλίο με τίτλο «Αγορά εργασίας και το μέλλον των συμβάσεων». Θα το παρουσιάσω και στη Ζάκυνθο.»