Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Νίκος Κεφαλληνός (Κάτοικος Καλαμακίου)

Νίκος Κεφαλληνός
Νίκος Κεφαλληνός
Κάτοικος Καλαμακίου

«Επειδή ακούγονται πολλά εναντίον της επιτροπής των κατοίκων του Καλαμακίου, προκαλώ τον οποιονδήποτε να βγει και να πει που και σε ποιον έχει δώσει χρήματα. Όποιος λέει διάφορα χωρίς στοιχεία, είναι κοινός συκοφάντης.

Να μας πουν και οι ξενοδόχοι με ποιον τρόπο, όπως ισχυρίζονται, κρατούν ανοιχτή την πόρτα του ΧΥΤΑ.

Επισκέφτηκα χθες τον Σκοπό και διαπίστωσα ότι η κατάσταση είναι πιο χειρότερη από ποτέ. Έχουν ενώσει το κύτταρο με το βουνό, τα μισά απορρίμματα είναι εκτός μεμβράνης. Τα σπρώχνουν όλο και πιο κοντά στο φαράγγι, με την πρώτη βροχή θα κατρακυλήσουν στο φαράγγι που είναι πάνω από τον κόλπο του Λαγανά.

Ποιοι νομιμοποιούνται να κάνουν τέτοια πράγματα; ο Διευθυντής του ΦΟΔΣΑ κ. Κάρδαρης τα ξέρει αυτά που γίνονται στον ΧΥΤΑ και αν τα ξέρει, τι κάνει; Πως γίνεται ακόμα να δέχεται ο ΧΥΤΑ σκουπίδια;

Είμαστε συνέχεια παρόντες στα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά δεν έχουμε έρθει σε επαφή με την Δημοτική Αρχή. Ωστόσο παρακολουθούμε τις εξελίξεις με την διαχείριση των απορριμμάτων και ανησυχούμε. Περιμένουμε να δούμε και την έκβαση του προστίμου από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Δεν πιστεύουμε πλέον κανέναν. Εμείς βλέπαμε τον εργολάβο που εμπλέκεται στην υπόθεση του Δήμου που διερευνά η Δικαιοσύνη επί μήνες να εργάζεται στον Σκοπό, όταν ο Δήμαρχος έλεγε ότι τον έχει δει μόνο δύο φορές. »