Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Τάσος Μαρίνος Ντούνος (Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Ελατίων)

Τάσος Μαρίνος Ντούνος
Τάσος Μαρίνος Ντούνος
Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Ελατίων

«Κατέθεσα πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, να εκδοθεί ψήφισμα με το οποίο να ζητάμε να ελέγξει η Δικαιοσύνη τα πόθεν έσχες όλων των δημοτικών συμβούλων, αλλά και τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Να ερευνηθούν τυχόν εμβάσματα του συγκεκριμένου εργολάβου με τις επίμαχες διαταγές πληρωμών, σε τραπεζικούς λογαριασμούς Δημοτικών συμβούλων. Θα ήταν πολύ τιμητικό αν έβγαινε από το Δημοτικό Συμβούλιο ένα τέτοιο ψήφισμα. Θα ξεκαθαρίζονταν όλες οι φήμες που διαδίδονται. Να σταματήσουν επιτέλους να αιωρούνται κατηγορίες συλλήβδην εναντίον όλων μας. Δήμος είμαστε και όχι καζίνο με τον εργολάβο σε ρόλο κρουπιέρη που μας κάνει πάσες χρήματα του Ζακυνθινού λαού. 

Θα περίμενα αυτή η πρότασή μου, να είχε  ψηφιστεί τουλάχιστον από την Δημοτική Αρχή στην οποία ανήκω. Αν είναι να τα περιμένουμε όλα από τη Δικαιοσύνη, τότε να οριστεί και ένας επίτροπος που θα αναλάβει και τη λειτουργία του Δήμου Ζακύνθου. Είναι δυνατόν να έγιναν όλα αυτά με τις διαταγές πληρωμών του συγκεκριμένου εργολάβου, χωρίς να το γνώριζαν κάποιοι;

Η επιτροπή ποιότητας ζωής είναι παραμάγαζο του Δήμου Ζακύνθου.
Έχω καταγγείλει τον δήμαρχο κ. Κολοκοτσά ότι δεν τηρεί τις νόμιμες διαδικασίες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Γιατί δεν εφαρμόζεται ο Νόμος; Υπάρχουν αποφάσεις του Δήμου που είναι παράνομες και τα έχω καταθέσει αυτά στη Δικαιοσύνη.

Έγινε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο να συζητήσουμε για την τραγική περίπτωση της συμπλοκής που κατέληξε στον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά αλλά και για το θέμα του καταστήματος μέσα στο οποίο ξεκίνησε η συμπλοκή. Ακούσαμε ότι η αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλειά της. Αυτό είναι λάθος, στον Δήμο Ελατίων υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις της αστυνομίας μετά από ελέγχους που έκανε και στον Δήμο δεν έκαναν τίποτα από τα όσα η αστυνομία εισηγήθηκε.

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου δεν έχει αναλάβει πρωτοβουλίες, δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του και να ασκήσει Διοίκηση. Ο κ. Κολοκοτσάς δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του ως Δήμαρχος Ζακύνθου.»


 Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: