Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Μπάμπης Μαυρίας (Δημοτικός Σύμβουλος)

Μπάμπης Μαυρίας
Μπάμπης Μαυρίας
Δημοτικός Σύμβουλος

«Ανατρίχιασα και δάκρυσα με τα όσα είπε δημόσια ο κ. Ντούνος. Είμαι υπερήφανος για τα όσα κατήγγειλε ο κ. Ντούνος, να τον επικροτήσει η Ζακυνθινή κοινωνία. Αν μου ζήτουσε να βουτήξω από το Ναυάγιο, θα το έκανα.

Αισθάνομαι ντροπή να ζητάω εδώ και πολύ καιρό στα Δημοτικά Συμβούλια από τον κ. Κολοκοτσά να παραιτηθεί. Ο κ. Κολοκοτσάς όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε στρατιωτικούς βαθμούς από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και παριστάνει τον στρατηγό. Έχει τεράστια ευθύνη, τόσο ο ίδιος, όσο και η παρέα του, για ότι συμβαίνει στον Δήμο Ζακύνθου.

Ο Αντιδήμαρχος Αρκαδίων Γιάννης Κόκλας είναι ένα πολύ καλό παιδί που ασχολήθηκε με την πολιτική αλλά θα έπρεπε να είχε μάθει το μάθημά του πριν. Έβλεπε και γνώριζε τα προβλήματα στον Δήμο Ζακύνθου, όπως και άλλοι, γιατί δεν μιλούσε; Ο Αντιδήμαρχος Αρκαδίων κ. Κόκλας να πει και αυτός δημόσια αυτά που ξέρει, να τα αποκαλύψει.

Θα παλέψω πολύ στα επόμενα δυόμιση χρόνια για τα κοινά της Ζακύνθου. Κλήθηκα για να εξυπηρετήσω τον τόπο μου, δεν κλήθηκα να εξυπηρετήσω ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανέναν άλλον. Παρ ότι διατηρώ μια προσωπική φιλία με τον Βουλευτή Ζακύνθου και Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, ουδέποτε του ζήτησα κάποια εξυπηρέτηση. Όμως τα προηγούμενα χρόνια, επικρατούσε αυτού του είδους το αλισβερίσι, όχι μόνο τοπικά.

Δεν έχει νόημα να ζητάει κάποιος ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο, για να δημοσιοποιηθούν τα πόθεν έσχες των Δημοτικών Συμβούλων. Η Δικαιοσύνη θα βρει και θα ελέγξει τα πόθεν έσχες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων. 

Υπάρχουν πολλοί μυστήριοι τύποι που έκαναν και κάνουν πολλά κακά για αυτόν τον τόπο. Από το 2000, όσοι κρατάνε την εξουσία στη Ζάκυνθο, έχουν βλάψει το νησί. Όποιος χρησιμοποιεί σφραγίδα σε αυτόν τον τόπο, τον έχει καταστρέψει.

Ο Σεβασμιότατος Ζακύνθου έχει ανακατέψει πολλές φορές την τράπουλα στη Ζάκυνθο.

Έλεγα του κουμπάρου μου και πρώην Δημάρχου Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη, να μην ανακατευτεί με την πολιτική γιατί θα τον «τρώγανε», δεν με άκουσε. Τώρα όμως βλέπει την πραγματικότητα, τον «τρώνε» από τη ΝΔ.

Γίνεται ένα φάγωμα για τα έργα στον Λίβα, επειδή όλοι νοιάζονται για το ποιος θα διαχειριστεί τα εκατομμύρια του μεγάλου αυτού έργου. Για μένα προσωπικά, είναι λάθος που επιλέχτηκε η θέση Λίβας για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Το «παλεύει» ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος, κάνει ότι μπορεί.

Την κύρια ευθύνη για την εικόνα παραβατικότητας που παρουσιάζει ο Λαγανάς, την έχουν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ασφαλώς και υπάρχει ευθύνη και του κράτους. Το 80% των επιχειρήσεων στη Ζάκυνθο είναι παράνομο.

Η πολύ Δημοκρατία, έχει βλάψει αυτή την χώρα.»  


 Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: