Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Δημήτρης Ποταμίτης (Στέλεχος Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ζακύνθου)

Δημήτρης Ποταμίτης
Δημήτρης Ποταμίτης
(Στέλεχος Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ζακύνθου

«Ουδέποτε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη ο κ. Βαρουφάκης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λέει ψέματα για τα όσα ισχυρίζεται και δημοσιοποιεί, σε ότι αφορά την εποχή που ήταν Υπουργός Οικονομικών. Έχει κρατήσει δεδομένα και ηχογραφήσεις και πλέον ξεσκεπάζει τους πρώην συντρόφους του. Ο κ. Βαρουφάκης είχε την δική του άποψη και επειδή έβλεπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άρχιζε τις κωλοτούμπες, κρατούσε αρχείο, ώστε αν ποτέ οδηγηθεί ο ίδιος σε κάποιο ειδικό Δικαστήριο, να αποδείξει ότι δεν είναι ο μόνος ένοχος, αλλά ότι γνώριζαν και άλλοι τα σχέδιά του, τα περίεργα εναλλακτικά πλάνα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού προσωπικά. Τώρα τους εκθέτει όλους ο κ. Βαρουφάκης.

Και παλαιότερα υπήρχαν συγκρούσεις ανάμεσα στις εκάστοτε κυβερνήσεις και τη Δικαιοσύνη, όμως πάντα υπήρχε ένα επίπεδο διαλόγου. Για παράδειγμα, το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση ουδέποτε απαξίωσε τη Δικαιοσύνη, ούτε προσπάθησε να την επηρεάσει, όπως κάνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Θάνου που προαλειφόταν για Υπουργός Δικαιοσύνης, τελικά πήρε θέση στο νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού.

Όφειλε ο κ. Κασσιμάτης να καταθέσει τα στοιχεία που ανώνυμα όπως είπε έλαβε, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Εισαγγελία Ζακύνθου, όχι απευθείας στον Υπουργό Δικαιοσύνης. Κακώς ο κ. Κασσιμάτης έλεγε στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου να ζητήσουν τα στοιχεία από τη Δικαιοσύνη. Είναι μάρτυρες της υπόθεσης και δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν τα στοιχεία από τη Δικαιοσύνη. Τα διαδικαστικά που περιγράφω, αποδεικνύουν ότι κάποιοι θεωρούν τη Δικαιοσύνη ως υπάλληλο τους.

Για το θέμα των πλαστών ενταλμάτων πληρωμής, σίγουρα υπάρχουν ευθύνες στον Δήμο Ζακύνθου και θα πρέπει να αποδοθούν. Ο Δήμος Ζακύνθου είναι ένας από τους ηθικούς αυτουργούς των περιστατικών με τους πυροβολισμούς κατά του εργολάβου που εκτελεί τα έργα στον Λίβα. Ο κ. Κολοκοτσάς με τις παλινωδίες του, τα όσα προεκλογικά έλεγε και την κωλοτούμπα που έκανε μετά για τον Λίβα, δημιούργησε πολλούς εχθρούς. Δεν είναι η Δημοτική Αρχή μια κορασίδα άμοιρη ευθυνών, όπως θέλει να εμφανίζεται.» 


 Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: