Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Γιώργος Αρμένης (Δημοτικός Σύμβουλος)

Γιώργος Αρμένης
Γιώργος Αρμένης
Δημοτικός Σύμβουλος

«Οι πυροβολισμοί κατά των μηχανημάτων του εργολάβου που εκτελεί τις εργασίες στον Λίβα, είναι μια τρομοκρατική, εγκληματική, μαφιόζικη και θρασύδειλη ενέργεια, που στρέφεται κατά της Ζακυνθινής κοινωνίας και κατά της προσπάθειας επίλυσης του θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν μια εμπλοκή στο έργο της ενδιάμεσης λύσης. Πίσω από την εγκληματική αυτή πράξη,  κρύβονται σκοτεινοί κύκλοι που λειτουργούν με μαφιόζικες μεθόδους. Εδώ έχουμε να κάνουμε με παρακράτος και συμμορία.

Ο Δήμος Ζακύνθου θα πρέπει να παραθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στη Δικαιοσύνη και να προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά.

Έχουμε ηθικούς αυτουργούς που ενέπνευσαν και καθοδήγησαν τέτοιου είδους ενέργειες, αυτά οφείλει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη.

Για πρώτη φορά, έχουμε μια ομοφωνία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων. Έχουμε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έγκριση Υπουργών της κυβέρνησης και χρηματοδότηση έργου.
Ας το καταλάβουν πλέον όλοι. Τελείωσαν τα όποια εναλλακτικά σενάρια που κατά καιρούς ακούστηκαν για τα απορρίμματα. Η μόνη λύση είναι ο Λίβας, άμεσα να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να εγκατασταθεί η κινητή μονάδα στον χώρο της ενδιάμεσης διαχείρισης. Είναι έκτακτη ανάγκη να σταματήσουν να πηγαίνουν τα σκουπίδια στον Σκοπό και να ολοκληρωθούν τα έργα στον Λίβα.

Εκείνο που θα περιφρουρήσει το έργο στον Λίβα, είναι η σύσσωμη καταδίκη όλης της Ζακυνθινής κοινωνίας, κατά της εγκληματικής ενέργειας εναντίον του εργολάβου.» 


 Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: