Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017

Διονύσης Σκιαδόπουλος (Αντιπρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βραχίωνα)

Διονύσης Σκιαδόπουλος (Αντιπρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βραχίωνα)

«Σαν Σύλλογος, είμαστε απέναντι σε κάθε είδους παράνομες τακτικές και τραμπουκισμούς, όπως στο πρόσφατο συμβάν εναντίον του εργολάβου κ. Αυγέρη. Μόνο προς το χειρότερο μπορούν να οδηγήσουν τέτοιου είδους ενέργειες.

Σεβόμαστε τις δημοκρατικές διαδικασίες, εμείς δεν θα κλείσουμε δρόμους, δεν θα κάνουμε επανάσταση, αλλά δεν θα αφήσουμε να γίνει ένα έργο, όχι με τον τρόπο που προβλέπεται.

Ζητάμε από τον Δήμο Ζακύνθου να μας ενημερώσει για όλες τις ενέργειές του, σε ότι αφορά τον Λίβα. Εμείς θέλουμε να τηρηθούν όλα τα νόμιμα σε σχέση με τις εργασίες στον Λίβα.
Το Υπουργείο δεν είναι στη Ζάκυνθο για να παρακολουθεί τις ενέργειες που γίνονται, έχουμε διαπιστώσει ότι δεν γίνονται όλα σωστά στον Λίβα.
Δεκάδες φορές έχουμε ζητήσει επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο και τον ΦΟΔΣΑ, μια σοβαρή ενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιούνται, αλλά δεν έχουμε λάβει απάντηση.
Πρέπει να τηρούνται στο έπακρο οι μελέτες που έχουν εγκριθεί. Το ΣτΕ αποφάσισε για τη δημιουργία ΧΥΤΥ στον Λίβα, όχι για δεματοποιητή, ας μην τα συγχέει αυτά τα δύο ο Δήμαρχος κ. Κολοκοτσάς.

Δεν θέλουμε μετά από 10-15 χρόνια, ο Λίβας να καταντήσει όπως ο Σκοπός. Αν νομίζουν ότι θα κάνουν ανεξέλεγκτα ότι θέλουν, όπως έκαναν στον Σκοπό, να το ξεχάσουν. Οτιδήποτε στραβό διαπιστώνουμε, θα το σταματάμε. Έχουμε απευθυνθεί στον νομικό μας σύμβουλο και θα τα εξετάσουμε όλα τις επόμενες ημέρες.»


 Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: