Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017

Κώστας Κόκλας (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

Κώστας Κόκλας
Κώστας Κόκλας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου κ. Κοντονής, είπε ότι στη Ζάκυνθο κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών επιχειρούσαν εννέα εναέρια μέσα. Του προτείνω, να επισκεφτεί τις καμένες περιοχές αλλά όχι με ελικόπτερο, να πάει και να μιλήσει με τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών και θα του πουν οι ίδιοι αν επιχειρούσαν εναέρια μέσα ή όχι.

Εγώ ήμουν στα πύρινα μέτωπα και δεν τον είδα τον κ. Κοντονή. Το να βγάζει κάποιος δέκα φωτογραφίες για να δείχνει ότι συνεχώς ήταν παρών στις πυρκαγιές, δεν σημαίνει και πως ήταν. Ο Βουλευτής Ζακύνθου οφείλει να είναι παρών σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η ΝΔ διαθέτει τη μεγαλύτερη κομματική βάση στο νησί, έχει πάρα πολλά μέλη, υπάρχει κινητικότητα και οι πολίτες μας εμπιστεύονται.

Ήρθε το κυβερνητικό κλιμάκιο στη Ζάκυνθο για τις πυρκαγιές και το μόνο που ακούσαμε είναι ευχολόγια και εξαγγελίες χωρίς χρονοδιάγραμμα.

Ζητάμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, μια δέσμευση της κυβέρνησης, πως όσα υπόσχεται θα τα κάνει πράξη σύντομα. Θυμίζω ότι ακόμα δεν έχουμε πάρει τα κονδύλια για τα αντιπλημμυρικά έργα, όταν κατά συνέπεια λες κάτι πρέπει να το τηρείς.

Έχουμε συμπολίτες μας που καταστράφηκαν, που έχασαν τις περιουσίες τους. Άρα να σταματήσει τα παιχνίδια ο ΣΥΡΙΖΑ, που λέει ότι δεν έχει χρήματα για αποζημιώσεις, αλλά την ίδια ώρα κάνει από το παράθυρο 50 χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, από τη μια κατηγορεί τους πυροσβέστες και από την άλλη τους ευχαριστεί δημόσια για την αυτοθυσία τους. Ας μας πει, τι από τα δύο ισχύει.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: