Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017

Αναστάσιος Τζίμης (Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου)

Αναστάσιος Τζίμης
Αναστάσιος Τζίμης
Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου

«Ξέρουμε που μπαίνουν οι φωτιές στη Ζάκυνθο και για ποιον λόγο. Στο Καλαμάκι επί 20 χρόνια ξέρουμε που μπαίνουν οι φωτιές. Έπρεπε ο κρατικός μηχανισμός να είναι προετοιμασμένος, κάηκε ολόκληρη η Ζάκυνθος, επειδή είχαμε μόνο 4 καναντέρ αντί 20, επειδή η κυβέρνηση δεν είχε χρήματα να επισκευάσει ή αγοράσει αεροσκάφη, αφού πλήρωνε τον κ. Καρανίκα και τον κάθε Καρανίκα. Φέρανε όλη την πυροσβεστική δύναμη στη Ζάκυνθο και κάηκε η υπόλοιπη Ελλάδα, αφού δεν έχουμε άλλους πυροσβέστες, τους έχουν στα αεροδρόμια της FRAPORT.

Ανεκπαίδευτοι δεν είναι οι πυροσβέστες όπως είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, ανεκπαίδευτοι ήταν οι στρατιώτες που είχε κάποτε ο κ. Τόσκας όταν ήταν Ταξίαρχος. Ας αφήσουν κάποιοι τα παραμύθια.

Υπάρχει έγγραφο της 30/8/2017 από την Εφορία Ζακύνθου με κοινοποίηση προς το Επιμελητήριο, με το οποίο η Εφορία ζητά πίσω το θεωρημένο καταστατικό του Δικτύου Συνεργασίας Ζακύνθου. Υπάρχει ένα σοβαρό λάθος στο καταστατικό της εταιρείας, ολογράφως αναγράφεται κεφάλαιο ύψους 35 χιλιάδων ευρώ και αριθμητικώς 50 χιλιάδων ευρώ, που είναι και το σωστό. Προφανώς εκ παραδρομής δημιουργήθηκε το λάθος, αλλά εμείς, εγώ και ο έτερος Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Στασινόπουλος, ζητήσαμε ορθή επανάληψη του καταστατικού, κάτι που δεν έγινε. Ζητήσαμε από 21/8/2017 και από τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου κ. Γαργαλέα, έκτακτο Δ.Σ για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ουδέποτε έγινε.

Κανένας δεν βάζει εμπόδια στο Δίκτυο, εμείς ζητάμε να τηρηθεί η νομιμότητα.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: