Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017

Δημήτρης Γαργαλέας (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου)

Δημήτρης Γαργαλέας
Δημήτρης Γαργαλέας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου

«Η Εφορία, ουδέποτε ζήτησε περαιτέρω διευκρινήσεις για το καταστατικό του Δικτύου. Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τα παιδιαρίσματα, οι μηδενιστές δεν θα στερήσουν από τη Ζάκυνθο προγράμματα που ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ, κανείς δεν θα βάλει φρένο στο έργο του Δικτύου Συνεργασίας Ζακύνθου. Όποιος θεωρεί ότι έχει παρανομήσει κάποιος, ας πάει στον Εισαγγελέα και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ήρθε από την Περιφέρεια και τον Δήμο το σχέδιο καταστατικού του Δικτύου Συνεργασίας Ζακύνθου. Πράγματι, στο σχέδιο υπήρχε ένα λάθος, τόσο ως προς το ύψος του κεφαλαίου της εταιρείας, όσο και ως προς τις εταιρικές μερίδες, αφού έγραφε 50 αντί για 500, δηλαδή προέκυπτε λάθος στην ανάλυση. Επρόκειτο για ένα τυπογραφικό λάθος και όχι ουσίας, κατατέθηκε το ορθόν από τον Πρόεδρο, δηλαδή το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ κεφαλαίου, ολογράφως και αριθμητικώς, με τα σωστά ποσά μετοχών ανά συμμετέχοντα στο Δίκτυο, δηλαδή 16.900 ευρώ η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, 16.900 ο Δήμος Ζακύνθου, 14.000 ευρώ το Επιμελητήριο και άλλα μικροποσά άλλων φορέων, για την συμπλήρωση των 50 χιλιάδων ευρώ κεφαλαίου.

Κατά συνέπεια δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και τα όσα ειπώθηκαν είναι όλα απομαγνητοφωνημένα.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: