Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκος Ποταμίτης (Συντονιστής Νομαρχιακής ΛΑ.Ε Ζακύνθου)

Γιώργος Κωνσταντίνου
Γιώργος Κωνσταντίνου
Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, Δημοτικός Σύμβουλος

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής, συνέβαλε σε αυτό το τερατούργημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Αν δεν αντιδράσει τώρα ο λαός που του παίρνουν το σπίτι, πότε θα αντιδράσει; Τεχνίτης του ψέματος ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλά με Αριστερό λόγο και πράττει με Δεξιό.
Αντιδημοκρατική και Αντισυνταγματική η ενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ο ΣΥΡΙΖΑ που οικοδομήθηκε και έγινε κυβέρνηση με συνθήματα όπως «κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη» και με την ιδέα του «δεν πληρώνω» υπό μνημονιακά καθεστώτα, έγινε ο χειρότερος εφαρμοστής των μνημονίων.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, από το Κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφτηκε τη Ζάκυνθο για τις πυρκαγιές. Αντί να μιλάνε για μέτρα κατάσβεσης, για το τι έκαναν και τι δεν έκαναν, ας μας πουν για μέτρα πρόληψης και για την πραγματική ρίζα του κακού, που είναι το ιδιόμορφο ιδιοκτησιακό καθεστώς που υπάρχει στο νησί. Το δασικό ιδιοκτησιακό καθεστώς πρέπει να αλλάξει. 

Έχουν χάσει το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα και ανακαλύπτουν εχθρούς, συνομωσίες, οργανωμένα σχέδια, διαβολικά μυαλά και δολοφόνους, όπως και στην περίπτωση με το Νοσοκομείο Ζακύνθου. Δηλαδή, έχουν έρθει στη Ζάκυνθο όλοι οι ψυχασθενείς της Ελλάδος, οι πυρομανείς και οι κάθε λογής εμπρηστές, γιατί θέλουν να μας διαλύσουν και να ρίξουν την κυβέρνηση; αυτά είναι γελοιότητες που δεν έχουν αποδειχτεί.

Είναι πιο πικρό το χέρι της βίας όταν προέρχεται από μια δήθεν Αριστερή κυβέρνηση. Και στο παρελθόν έχουμε υποστεί βία σε συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, από πρώην συντροφικά χέρια.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας κ. Μακρόν, μίλησε στην Πνύκα σαν ένας 18χρονος μαθητής. Παρουσίασε μια έκθεση ιδεών για την Ευρώπη, χωρίς περιεχόμενο. Ως μάνατζερ τραπεζικών συμφερόντων μας ήρθε και ήταν πραγματικά απογοητευτικός.

Η οικονομική ελίτ της χώρας, ψάχνει το νέο μοντέλο εξουσίας που θα την εξυπηρετεί. Τώρα έχει τον ΣΥΡΙΖΑ, αργότερα θα έχει τη ΝΔ και ίσως τη λεγόμενη Κεντροαριστερά, που γι αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργείται. Διαβάζω ονόματα υποψηφίων αρχηγών, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Ποιος είναι δηλαδή ο Νίκος Ανδρουλάκης; αυτές είναι καθαρά αποπροσανατολιστικές πολιτικές κινήσεις. »


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: