Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Παναγιώτης Λιβέρης (Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου)

Παναγιώτης Λιβέρης (Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου)

«Ζητάμε να γίνει μια ενδελεχής έρευνα και αν όντως εμπλέκεται κάποιος συνάδερφος σε εγκληματικές πράξεις, να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Έχουμε να κάνουμε με μια έγγραφη αναφορά από έναν άγνωστο αποστολέα, που κάνει λόγο για ανάμειξη συναδέλφων σε εγκληματικές δραστηριότητες στη Ζάκυνθο. Δεν αμφισβητώ τον δημοσιογράφο κ. Λαμπρόπουλο που υπογράφει το άρθρο, όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία, εμείς δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας, αντιδράσαμε με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Πέρυσι είχαμε την υπόθεση του επιχειρηματία κυρίου Αρετάκη, που προέβη σε συγκεκριμένες καταγγελίες. Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε έναν συνάδερφο που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι κρίθηκε ένοχος. Θα δούμε τι τελικά θα αποδειχθεί στο Δικαστήριο.  

Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ περίεργο από πλευράς παραβατικότητας, είχαμε πολλά. Είχαμε δύο ανθρωποκτονίες, ανατινάξεις ΑΤΜ, φωτιές και κλοπές. Είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα, είναι τεράστια η έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Έχουν έρθει συνάδερφοι από διάφορες υπηρεσίες, ήρθαν έξι άτομα της ΟΠΚΕ ως ενίσχυση, ανά διαστήματα πηγαινοερχόταν προσωπικό, αλλά αυτά είναι μπαλώματα. Είχαμε προειδοποιήσει το αρμόδιο Υπουργείο, αλλά αποδείχτηκε ανέτοιμο.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: