Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  
radio image
Now On Air (04:00 - 08:00)
Stigma DJs
Soul, Blues, Chill Out
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Βουλευτής Αρκαδίας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Υποψήφιος Πρόεδρος Κεντροαριστεράς, πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης)

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Βουλευτής Αρκαδίας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Υποψήφιος Πρόεδρος Κεντροαριστεράς, πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης

«Αυτή η εκλογική διαδικασία είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στον χώρο της κεντροαριστεράς, στον προοδευτικό χώρο. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα. Θεωρώ ότι αν ξεπεράσουμε τους 100 χιλιάδες ψηφοφόρους, θα πρόκειται για μια επιτυχής εκλογική διαδικασία.

Συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιος, γιατί ούτε είμαστε ένα μικρό κόμμα και γιατί δεν θέλω να ζήσω σε ένα μικρό κόμμα. Εγώ θέλω να είμαστε η δεύτερη πολιτική πρόταση απέναντί σε αυτή της ΝΔ.
Δεν εκπροσωπώ μηχανισμούς εντός ή εκτός ΠΑΣΟΚ, εκπροσωπώ τους νέους. 

Στην πολιτική δεν πρέπει πάντα να στρογγυλεύουμε τα πράγματα, πρέπει να έχεις και γωνίες. Αν κάποιος θέλει ένα μικρό ΠΑΣΟΚ, ή μια μικρή κεντροαριστερά που θα την ενώσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός.

Δεν αποδέχομαι να γίνουμε ένα ενιαίο κόμμα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι προσβολή κάποιος να μας συγκρίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας αποτελεί ένα πολιτικό παρελθόν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που δεν θέλει τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της χώρας. Είναι το κόμμα που αποθεώνει τον κρατισμό, που θέλει έναν δημόσιο τομέα τέρας. Διώχνουν εταιρίες όπως η Eldorado Gold, που έχει υπέρ της 16 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η πολιτική κατεύθυνση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ήταν πάντα προοδευτική, το ΠΟΤΑΜΙ ανήκει στη κεντροαριστερά.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: