Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Γιώργος Στασινόπουλος (Α Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Περιφερειακός Σύμβουλος)

Γιώργος Στασινόπουλος
Γιώργος Στασινόπουλος
Α Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Περιφερειακός Σύμβουλος

«Η ανικανότητα και η ανεπάρκεια κάποιων, ευθύνεται για το γεγονός ότι σε πρώτη φάση χάθηκε το πρόγραμμα LEADER για τη Ζάκυνθο.
Έλειπαν βασικά κριτήρια, γι αυτό απορρίφθηκε ο φάκελος. Λένε ότι δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο, από τα μέσα Ιουλίου εγκρίθηκε η σύσταση του Δικτύου Συνεργασίας Ζακύνθου, άρα χρόνος υπήρχε και αν θεωρούν ότι και πάλι δεν υπήρχε, γιατί δεν πήραν την έτοιμη μελέτη της κυρίας Μεϊντάνη;

Δεν μπορεί ένας Αριστερός να μιλά για Αμερικανιές. Δεν γνωρίζει ο κ. Σιγούρος ότι έφυγε ο φάκελος χωρίς να τον υπογράψει; Δεν γνωρίζει ότι ακόμα και μια νέα εταιρεία όπως το Δίκτυο Συνεργασίας, πρέπει να έχει ομάδα δράσης; Γνωρίζει ότι ο φάκελος που καταθέσανε είναι ο μοναδικός που απορρίφθηκε;

Αν θεωρούν ότι εντελώς αναίτια ένας υπάλληλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μας στέρησε το πρόγραμμα, να πάνε να τον καταγγείλουν. Πιστεύω πάντως, ότι τελικά δεν θα χαθεί το πρόγραμμα LEADER για το νησί μας και κάνουμε προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάποιοι προσπαθώντας να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες σπιλώνουν πρόσωπα και οικογένειες. Ήδη έχω υποβάλλει μήνυση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσίπηρα και αν και σέβομαι τον κ. Σιγούρο, εφόσον συνεχίσει να αναφέρεται στο όνομά μου, θα υποβάλλω και σε αυτόν μήνυση. Υπάρχουν όρια σε όλα.

Μόνο αν γίνει εξυγίανση της Ιόνιος Αναπτυξιακής θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι, όχι με κάποιο προϊόν εκκαθάρισης.

Δέχομαι μεγάλες πιέσεις να κατέβω στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ζακύνθου που θα γίνουν στις αρχές Δεκεμβρίου. Θα δω τι θα κάνω, λειτουργώντας με λογική και σύνεση.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: