Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017

Φώτης Κότης (Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου)

Φώτης Κότης
Φώτης Κότης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου

«Η πραγματικότητα είναι ότι σήμερα ο επιχειρηματίας διώκεται, έχω τις αντιρρήσεις μου στο πως αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση. Δεν θα αξιολογήσω τα πολιτικά πρόσωπα της Ζακύνθου, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, μιλάμε για το επιχειρείν και όχι για πολιτικές ή κομματικές δομές.

Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, δεν έχω την στήριξη κάποιου κόμματος και ποτέ δεν ήμουν ενταγμένος σε κάποιο κόμμα παρ ότι έχω τις πολιτικές μου απόψεις. Αυτό που θέλω είναι να ενεργοποιηθούν οι ανθρώπινοι πόροι της Ζακύνθου.
Ούτε το ψηφοδέλτιό μου έχει κομματικά χαρακτηριστικά, απαρτίζεται από επιτυχημένους επιχειρηματίες, 55 άτομα στο σύνολο εκ των οποίων 11 γυναίκες.

Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι εκλογές, θα έχουμε μια μετάβαση στα τοπικά και Περιφερειακά Επιμελητήρια μέσα στην επόμενη τετραετία και αυτοί που θα διοικήσουν το Επιμελητήριο, θα κληθούν να διεκδικήσουν για πολλά ζητήματα. 
Να μην βάζουμε το συναίσθημα πάνω από τη λογική. Το θέμα είναι να ισχυροποιηθεί το Επιμελητήριο Ζακύνθου και εκτός του νησιού.

Είχαμε μια διοίκηση διάρκειας έξι ετών με έντονο τοξικό λόγο, δεν ήμουν στη διοίκηση και θέλω να σταματήσει αυτός ο  λόγος. Μακάρι να είχαμε κατεβάσει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Τσίπηρας είναι στο ψηφοδέλτιό μου και έχουμε μια άριστη συνεργασία. Αυτή τη χρονική στιγμή, ο Δήμος αντιμετωπίζει πολλά σοβαρά ζητήματα με κυρίαρχο το θέμα των σκουπιδιών. Για να λυθούν αυτά τα προβλήματα απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και χρόνος, γι αυτό και κρίθηκε σκόπιμο λόγω φόρτου εργασίας, να μην είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο κ. Τσίπηρας.

Ήταν μονόδρομος να διεκδικήσουμε το πρόγραμμα LEADER για τη Ζάκυνθο και έγιναν οι σωστές ενέργειες για να το πάρουμε.»   


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: