Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017

Κώστας Καποδίστριας (Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου)

Κώστας Καποδίστριας
Κώστας Καποδίστριας
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου

«Συμμετέχω ανελλιπώς στα του Επιμελητηρίου από το 1992, ψηφίζομαι δεν με διορίζει κάποιος και έχω αναλάβει μια ευθύνη όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε μια συλλογικότητα, ο συνδυασμός μας έχει πολιτική αντίληψη, δεν δίνουμε εξετάσεις Αριστεροσύνης, έχουμε ανθρώπους που δεν είναι πολιτικά ενταγμένοι κάπου.

Επιδιώκουμε την συσπείρωση ανθρώπων που θα παλέψουν για το καλό του Επιμελητηρίου, ενάντια στα μονοπώλια της αγοράς. Βλέπουμε στη Ζάκυνθο μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους, με αποτέλεσμα να πλήττονται μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι επαγγελματίες μέσα από την υπερφορολόγησή τους, παλεύουν για την επιβίωσή τους, αντιμετωπίζονται σαν διαρθρωτικό πρόβλημα.

Η φύση του συστήματος έχει επιβάλλει αυτή την εικόνα στην αγορά, είναι το ίδιο σύστημα που έφερε και την κρίση.

Έχουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει την καπιταλιστική ολοκλήρωση, τους φτωχούς να γίνονται φτωχότεροι και τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι.

Δεν θέλω να σχολιάσω τα πολιτικά πρόσωπα της Ζακύνθου, Βουλευτής, Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος μου είναι όλοι συμπαθείς σε προσωπικό επίπεδο και θέλω να επιτύχουν στο έργο τους. Θέλω να πετύχει ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Κολοκοτσάς για το θέμα των απορριμμάτων, δεν του βάζω τρικλοποδιές όπως κάνουν πολλοί άλλοι.

Εμείς εκπροσωπούμε αυτούς που έχουν αναστείλει τις επιχειρήσεις τους και αυτούς που έχουν δυσβάσταχτα χρέη. Πρέπει να αντισταθούμε σε όλα αυτά, μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα να επεξεργαστούμε πολιτικές και να συνεργαστούμε με φορείς, ώστε να σταματήσουμε τις πολιτικές που εφαρμόζονται εναντίον μας.»    


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: