Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017

Σταύρος Θεοδωράκης (Πρόεδρος ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Υποψήφιος ηγέτης Ενιαίου Προοδευτικού Φορέα)

Σταύρος Θεοδωράκης
Σταύρος Θεοδωράκης
Πρόεδρος ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Υποψήφιος ηγέτης Ενιαίου Προοδευτικού Φορέα

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις όταν κάνει λόγο για προβοκάτσια, σχετικά με την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε για μια επίθεση που έγινε σε ένα πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας, 8 το απόγευμα, με πολύ κόσμο να κυκλοφορεί, με μεγάλη αστυνομική επιτήρηση, και όμως άγνωστα άτομα πυροβόλησαν με στόχο να σκοτώσουν.

Έχει βαρύτατες ευθύνες ο αρμόδιος Υπουργός κ. Τόσκας, ένας επικίνδυνος και ανίκανος πολιτικός, που συνεχώς λέει αλλοπρόσαλλα πράγματα. Ζήτησα να απομακρυνθεί από την θέση του.

Υπάρχει ένα μέτωπο κατά της τρομοκρατίας, που δεν χωρά κανενός είδους συμβιβασμό. Υπάρχουν τρεις με τέσσερεις περιοχές της Αθήνας που λειτουργούν ως άβατο, ως άντρο παραβατικότητας. Δεν είναι κακό να υπάρχουν αναρχικοί, όπως παραδείγματος χάριν υπάρχουν στα Εξάρχεια. Δημοκρατία έχουμε και είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να έχει τις αντιλήψεις του, αλλά είναι διαφορετικό πράγμα η αναρχία ως ιδεολογία και διαφορετικό πράγμα η τρομοκρατία. Η κουκούλα, οι βόμβες μολότοφ και τα όπλα δεν μπορούν να είναι ανεκτά.

Έτσι όπως στήνονται τα ντιμπέιτ, δεν βγάζουν κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα για τον κόσμο που τα παρακολουθεί.

Ο κόσμος ζητά να συνεργαστούν οι δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ώστε εν συνεχεία να εκλεγεί ένας ηγέτης και να δημιουργηθεί ένας νέος πολιτικός κεντρώος και προοδευτικός φορέας. Εν συνεχεία στο συνέδριο θα συζητήσουμε όλα τα επιμέρους ζητήματα.

Το ζητούμενο στις εκλογές της Κεντροαριστεράς, είναι οι πολίτες που θα ψηφίσουν να ξεπεράσουν τον αριθμό των 200 χιλιάδων.

Δεν θέλω να είμαι ένας αιώνιος πολιτικός. Άφησα την δημοσιογραφία και μπήκα στην πολιτική για να προσφέρω, χωρίς να εμπλακώ με συμφέροντα. Θέλω να δημιουργηθούν κόμματα του μέλλοντος και όχι του παρελθόντος, να αλλάξω την χώρα και εν συνεχεία να παραδώσω τη σκυτάλη στους νεώτερους. Αυτοί είναι και οι λόγοι που μπορεί κάποιος την Κυριακή να με ψηφίσει για ηγέτη της Κεντροαριστεράς.»   


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: