Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Διονύσης Γεωργάνος (Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου)

Διονύσης Γεωργάνος
Διονύσης Γεωργάνος
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου

«Μετά τον αείμνηστο Μαρούδα, ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής έχει προσφέρει τα περισσότερα για το νησί μας. Χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε πλατεία Σολωμού, δεν θα είχαμε γήπεδο, δεν θα δρομολογούνταν λύσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων. Έκανε πίσω στην υπόθεση Λίβας για το καλό του τόπου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ. Νιοτόπουλος, έχει εξ ίσου προσφέρει αλλά θα μπορούσε και καλύτερα.

Η Δημοτική Αρχή έχει την κύρια ευθύνη για τα απορρίμματα, δεν έχει αποτελεσματικότητα και με προβληματίζει. Θα μπορούσε να κάνει έστω τα αυτονόητα.

Είχα κατέβει και στο παρελθόν σε εκλογές του Επιμελητηρίου, αλλά αυτή τη φορά με ώθησε η απαξίωσή του από την απελθούσα διοίκηση, που επί σειρά ετών δεν έκανε τίποτα για τους επαγγελματίες. Εμείς εκφράζουμε τους αγανακτισμένους επαγγελματίες, που στηρίζουν ένα Επιμελητήριο χωρίς καμιά ανταποδοτικότητα.

Η απελθούσα διοίκηση δεν ενημέρωσε έγκαιρα τους επαγγελματίες για τα χρήματα που χρωστάνε και πως θα μπορούσαν να τα ρυθμίσουν, ώστε να έχουν το δικαίωμα, όπως προβλέπεται, να είναι υποψήφιοι αλλά και να ψηφίσουν.

Αποτέλεσμα ήταν, ότι ενώ στην αρχή είχα 60 άτομα στο ψηφοδέλτιό μου, να μην μπορούν τελικά οι 48 εξ αυτών να συμμετέχουν αφού δεν ήταν ενήμεροι ταμειακά.
Θεωρώ ότι η μη ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου ήταν αμέλεια της διοίκησης, αλλά θα μπορούσα να το εκλάβω και σαν σκοπιμότητα.

Από τα 9.500 μέλη του Επιμελητηρίου, τελικά θα ψηφίσουν οι 1.100, δηλαδή το 10% του σώματος, αφού μόνο αυτοί είναι ταμειακά ενήμεροι. Αυτό το 10% δεν αντιπροσωπεύει τον επαγγελματικό κόσμο της Ζακύνθου.

Η απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν έκανε τίποτα για τους επαγγελματίες, δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματά τους και τους απομάκρυνε. Υπάρχουν επιχειρήσεις που λόγω χρεών είναι έτοιμες να κλείσουν, πήγαν να κόψουν το ρεύμα σε επαγγελματία, τι έκανε για όλα αυτά το Επιμελητήριο; Ούτε καν συμπαραστάθηκε.

Ο συνδυασμός μας δεν έχει καμιά κομματική στήριξη, δεν γνωρίζω καν τις πολιτικές πεποιθήσεις των μελών του ψηφοδελτίου μου.

Εμείς θα ρίξουμε το βάρος στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, όπως ο ακατάσχετος λογαριασμός. Εδώ παίζεται η επιβίωση του επιχειρηματικού κόσμου. Το Επιμελητήριο Ζακύνθου σε συνεργασία και με τα άλλα Επιμελητήρια της χώρας, μπορεί να αναδείξει τα ζητήματα και να διεκδικήσει λύσεις.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: