Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Κώστας Κόκλας (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

Κώστας Κόκλας
Κώστας Κόκλας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου

«Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κασιμάτης, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα στο Νοσοκομείο, κάτι που δεν είναι αληθές.
Δεν θα ξεχάσουμε τις δηλώσεις και κατηγορίες του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Ζακύνθου κ. Κοντονή κατά γιατρών και ούτε θα ανεχτούμε άλλο το κρυφτούλι. Δεν επιτρέπεται η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Τσαρίδου, που είναι προσωπική επιλογή του κ. Κοντονή, να κρύβεται πίσω από τον κομματικό μηχανισμό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Κασιμάτη.

Είναι απορίας άξιο το ότι εδώ και ένα περίπου μήνα δόθηκε το πόρισμα Πέτρου στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Ζακύνθου και αυτή το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό. Ζητάμε να δοθεί το πόρισμα Πέτρου στη δημοσιότητα, να δοθεί στη Ζακυνθινή κοινωνία. Να μάθουμε όλοι γιατί ήταν επί μήνες κλειστά τα χειρουργεία, ώστε να επανακτήσει το Νοσοκομείο μας την αξιοπιστία του.

Φιλικό μου ζευγάρι πριν από μία εβδομάδα πήγε στο Ρίο για τοκετό, ξεκάθαρα αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη των πολιτών προς το Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Πριν από λίγες ημέρες άρχισε ένας νέος γύρος μηνύσεων, από τους γιατρούς προς την Διοίκηση και από την Διοίκηση προς τους εργαζόμενους. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να έρθουν άμεσα οι εμπλεκόμενοι φορείς του Νοσοκομείου στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μας ενημερώσουν για όλα.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: