Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Μανιάτης (Υποψήφιος ηγέτης νέου Προοδευτικού φορέα, πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος)

Γιάννης Μανιάτης
Γιάννης Μανιάτης
Υποψήφιος ηγέτης νέου Προοδευτικού φορέα, πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος

«Έχω χαρακτηρίσει ως αδιανόητη την απόφαση χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, έναν δολοφόνο, τρομοκράτη, μέλος της 17Ν. Έχουμε μια κυβερνητική υποκρισία στο θέμα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Από τη μια δεν έχει πρόβλημα στο να παίρνει άδεια ένας αρχιτρομοκράτης και από την άλλη να κάνει λόγο για προβοκάτσια, σχετικά με την δολοφονική επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η επένδυση στις Σκουριές πληροί όλες τις προϋποθέσεις, αλλά είχε την ατυχία να μπει στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτών που ιδεολογικά είναι αντίθετοι στις επενδύσεις. Δεν επιτρέπεται η κυβέρνηση να έχει στα χέρια της την μεγαλύτερη επένδυση της χώρας και να την διώχνει.

Τα paradise papers είναι ένα δείγμα αθλιότητας, του πως λειτουργεί ένα σύστημα φορολογικών παραδείσων για κάποιους. Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές έχουμε ζητήσει να καταργηθούν αυτοί οι φορολογικοί παράδεισοι και να γίνει ένα εναρμονισμένο φορολογικό πλαίσιο για όλη την Ευρώπη.

Εμείς θέλουμε να αναστρέψουμε το σημερινό πολιτικό σκηνικό, να ανατρέψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που φτωχοποιεί τους Έλληνες και τη ΝΔ, που αν γίνει κυβέρνηση θα είναι το επόμενο λάθος. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη θα ανασυνταχθεί και παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα φέρει μια νέα ελπιδοφόρα πρόταση για το αύριο της χώρας.

Σας βεβαιώνω ότι η ενότητα του χώρου είναι διασφαλισμένη και η μεγαλύτερη ασφαλιστική δικλείδα είναι ο κόσμος, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές. Με μια συμμετοχή 150 χιλιάδων πολιτών, θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: