Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found
×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Αρετή Βυθούλκα (Γραμματέας Νομαρχιακής Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ζακύνθου)

Αρετή Βυθούλκα
Αρετή Βυθούλκα
Γραμματέας Νομαρχιακής Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ζακύνθου

«Είμαι ευχαριστημένη από την συμμετοχή του κόσμου και από το εκλογικό αποτέλεσμα. Είχε επιτυχία το εγχείρημά μας, είδα πολύ κόσμο στις κάλπες, είδα ενωμένο τον κεντρώο χώρο. Η πλειοψηφία του κόσμου ήταν από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που είχαν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και απογοητευμένοι για την εξαπάτησή τους, επέστρεψαν στον χώρο που ανήκουν.

Σίγουρα το επώνυμο Γεννηματά, αποτελεί μια τεράστια παρακαταθήκη, ωστόσο τόσο η Φώφη Γεννηματά, όσο και ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορούν ως ηγέτες της Κεντροαριστεράς να σταθούν απέναντι σε Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Θα δούμε για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, τι θα κάνουν οι υποψήφιοι που έμειναν εκτός διαδικασίας, αν θα έχουμε τυχόν συνεργασίες, και βέβαια ποια θα είναι η συμμετοχή των ψηφοφόρων.

Μετά την εκλογή του νέου αρχηγού θα ακολουθήσει το συνέδριο. Εκεί θα κριθούν πολλά, η πορεία που θα χαραχθεί, η πολιτική γραμμή που θα ακολουθηθεί και η ενότητα του νέου φορέα.

Στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, θα λειτουργήσουν τα ίδια εκλογικά τμήματα και θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: