Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018  
radio image
Now On Air (20:00 - 22:00)
Stigma Djs
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Δημήτρης Ποταμίτης (Στέλεχος Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ζακύνθου, Δικηγόρος)

Δημήτρης Ποταμίτης
Δημήτρης Ποταμίτης
Στέλεχος Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ζακύνθου, Δικηγόρος

«Η εκδήλωση της Περιφέρειας για την ανάπτυξη, ήταν μια φιέστα, με ομιλούντες μόνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κανέναν άλλον. Μια φιέστα που παραπέμπει σε άλλες εποχές, στην εποχή της Χούντας, όπου και τότε μίλαγαν μόνο οι εκπρόσωποί της και ουδείς άλλος.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει καταντήσει παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ, συμπλέει απόλυτα με την Κυβέρνηση.

Για ποια έργα της Περιφέρειας μιλάνε; για ποια ανάπτυξη μιλάνε; είναι γραφικό και γελοίο να διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά τουλάχιστον ας το κάνουν με Δημοκρατικό τρόπο.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε το Εργατικό Κέντρο, επειδή την ίδια ώρα οργάνωνε συλλαλητήριο και έκανε λόγο για αντισυγκέντρωση. Το ΠΑΣΟΚ που έφερε τον συνδικαλισμό στην Ελλάδα, ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε στο παρελθόν για οποιαδήποτε διαδήλωση του Εργατικού Κέντρου. Σήμερα οι δήθεν Αριστεροί ξέχασαν τις Αριστερές τους ευαισθησίες. Δεν δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ να απαγορεύει τις διαδηλώσεις, ούτε θα μας υπαγορεύει στο πως θα διαμαρτυρόμαστε.

Θυμίζω ότι κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε επεισοδιακές διαδηλώσεις, κάποτε ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Κοντονής και ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασιμάτης, ήταν στην πρώτη σειρά και χαίρονταν όταν έριχναν αυγά κάποιοι στα Δημοτικά Συμβούλια, κατά του τότε Δημάρχου κ. Μποζίκη και του κ. Αρμένη.

Από αύριο ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Δεν έχει ληφθεί μέριμνα για τους αδύναμους, είναι στον αέρα η προστασία της πρώτης κατοικίας. Από το σύνθημα «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα κάνει λόγο για βίλλες. Εγώ δεν βλέπω να πλειστηριάζονται βίλλες, αλλά σπίτια ανήμπορων ανθρώπων.

Συνεχίζεται το ρομάντζο του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Καμένο. Προσπάθησαν να δικαιολογηθούν στη Βουλή για το θέμα της πώλησης βλημάτων στη Σ. Αραβία, κάνοντας λόγο για δήθεν απόρρητα έγγραφα, επειδή τους θίγουν. Είναι τα έγγραφα που δημοσιοποίησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γεννηματά και ο Επικεφαλής του Ποταμιού κ. Θεοδωράκης. Επέλεξαν να πάνε χέρι-χέρι μαζί οι κ.κ. Τσίπρας και Καμένος. Μαζί θα πέσουν.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: