Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018  
radio image
Now On Air (20:00 - 22:00)
Stigma Djs
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Γιώργος Αρμένης (Επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευσης, Δημοτικός Σύμβουλος)

Γιώργος Αρμένης
Γιώργος Αρμένης
Επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευσης, Δημοτικός Σύμβουλος

«Πλέον αντιμετωπίζουμε τον κ. Κασιμάτη ως κοινό συκοφάντη.
Γκρεμίσαμε όλα τα επιχειρήματά του και αντί να ζητήσει συγνώμη, έχει το θράσος να θέλει να προχωρήσει το όλο θέμα.
Ζήτησα από τον κ. Κασιμάτη να καταθέσει την μηνυτήρια αναφορά του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και αρνήθηκε.

Γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας, το ζήτημα του ισολογισμού του 2013 να γίνει το κεντρικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Κασιμάτη, ο οποίος προσπαθεί να περάσει την εικόνα του Δον Κιχώτη που δήθεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου Ζακύνθου.

Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο, να έχουμε μόνιμα απέναντί μας τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Ζακύνθου κ. Κοντονή και τον κ. Κασιμάτη, όπως για παράδειγμα στο θέμα των απορριμμάτων.
Είχαμε αρχικά την μηνυτήρια αναφορά του κ. Κοντονή κατά της σύμβασης για την προμήθεια του εξοπλισμού για την οποία αποφάνθηκε το ελεγκτικό συνέδριο και τώρα έχουμε τους Εισαγγελείς. Προσπαθούν να δημιουργήσουν σκιές και υπόνοιες κατά του συνδυασμού μας. Επίσης θέλουν να περάσουν στην κοινή γνώμη την εικόνα, ότι εμείς και η Δημοτική Αρχή τα έχουμε βρει σε όλα.

Κάποτε έλεγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα χρηματοδοτούσαν το φαραωνικό έργο του Λίβα, αλλά η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το χρηματοδότησε. Η πραγματικότητα ξεπέρασε τον κ. Κασιμάτη.

Είναι ψέμα και ντροπή να λέει ο κ. Κοντονής ότι το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στον Λίβα, ήταν ένα έργο μεσαίας ωρίμανσης και ότι αυτοί ως κυβέρνηση το αξιολόγησαν ως ένα ώριμο έργο ώστε να χρηματοδοτηθεί άμεσα. Προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι αυτός συνέβαλε στην επίλυση του ζητήματος. Είναι ο ίδιος που κάποτε πολέμαγε το έργο της Πλατείας Σολωμού και σήμερα οι φίλοι του την αποκαλούν «Πλατεία Κοντονή». Δεν πειράζει, ας γίνονται τα έργα και περνάει ο κ. Κοντονής αυτή την αντίληψη.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: