Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018  
radio image
Now On Air (20:00 - 22:00)
Stigma Djs
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Κόκλας (Αντιδήμαρχος Αρκαδίων)

Γιάννης Κόκλας
Γιάννης Κόκλας
Αντιδήμαρχος Αρκαδίων

«Ο κ. Κασιμάτης συνεχίζει το ίδιο έργο, να συκοφαντεί και να σπιλώνει πολιτικά πρόσωπα. Είναι προφανές ότι υπάρχει σκοπιμότητα, θέλει καθαρά για πολιτικούς λόγους να συκοφαντήσει τους πολιτικούς εκείνους που θα βρει απέναντί του στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Γι αυτό και έχει στηθεί μια βιομηχανία συκοφαντιών.

Να μας φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο τα έγγραφα που προσκόμισε στη Δικαιοσύνη. Άλλο πράγμα να αναδεικνύει ένα θέμα, όπως αυτό των πλαστών ενταλμάτων πληρωμής και άλλο να κατηγορεί συλλήβδην όλη την Δημοτική Αρχή για τις πλαστές αποφάσεις. Καλά έκανε και ανέδειξε το θέμα, είμαστε υπέρ της διαφάνειας, αλλά όχι να σπιλώνει σύσσωμη την Δημοτική Αρχή.

Πρέπει να βρούμε λύση στο θέμα της καθαριότητας των Δημοτικών κτιρίων. Είμαστε στο τέλος του 2017 και μέχρι να εγκριθεί ο προϋπολογισμός θα απαιτηθούν περίπου δύο μήνες. Τελειώνουν και οι 8μηνες συμβάσεις του προσωπικού, άρα θα έχουμε πολλά κενά που πρέπει να καλυφθούν. Μέχρι τότε μπορούμε να βρούμε έναν ιδιώτη που θα αναλάβει την καθαριότητα στα δημοτικά κτίρια.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: