Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019  
radio image
Now On Air (16:00 - 20:00)
Stigma Djs Blog
Mainstream, Lounge
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018

Δημήτρης Καμμένος (Αντιπρόεδρος Βουλής, βουλευτής Β Πειραιά, ΑΝΕΛ)

Δημήτρης Καμμένος
Δημήτρης Καμμένος
Αντιπρόεδρος Βουλής, βουλευτής Β Πειραιά, ΑΝΕΛ

«Κανείς μας δεν πρέπει να προκαταλαμβάνει δικαστικές αποφάσεις, πρέπει όλοι μας, να είμαστε προσεκτικοί.
Δεν έχει δει κανείς την δικογραφία της υπόθεσης και αν δεν κάνω λάθος, έχει διαψευστεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Τζανακόπουλος, επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο για να ενημερωθεί.

Κακώς έχουν διαρρεύσει ονόματα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν.

Όποιος έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι, θα του το κόψουμε. Η συγκυβέρνησή μας είχε και έχει έναν στόχο, να αποκαλύψει όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, να τα βγάλει στη φόρα, όπως το σκάνδαλο Novartis.

Ο νόμος είναι σαφής, η δικογραφία διαβιβάζεται στη Βουλή, αυτό έπρεπε να κάνει η δικαιοσύνη και ορθώς το κάνει.

Δεν είμαι συνωμοσιολογάς, δεν θέλω να σκεφτώ, ούτε να φανταστώ, ότι σκόπιμα βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση Novartis την επομένη του συλλαλητηρίου της Αθήνας. Άλλωστε δεν έχει σχέση το θέμα των Σκοπίων με αυτό το σκάνδαλο, μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Όπως και να έχει, πιστεύω ότι το Σκοπιανό δεν θα περάσει ποτέ, δεν θα λυθεί ποτέ, πρώτα απ’ όλα από την κυβέρνηση των Σκοπίων. Αλλά ακόμα και αν έρθει το θέμα στη βουλή, οι ΑΝΕΛ θα πούμε όχι σε σύνθετη ονομασία που περιέχει τη λέξη Μακεδονία, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε αυτό.

Το συλλαλητήριο της Αθήνας, όπου και ήμουν παρών, ήταν το ίδιο ογκώδες όπως και αυτό της Θεσσαλονίκης. Το πλήθος ξεπερνούσε τις 800 χιλιάδες και η προσπάθεια από ένα μέρος της κυβέρνησης να το υποβαθμίσει ή και να το απαξιώσει, δεν βοηθά. Ήταν ένα ειρηνικό και μεγαλειώδες συλλαλητήριο.

Ήταν αυστηρός σε κάποια από αυτά που είπε στο συλλαλητήριο ο Μίκης Θεοδωράκης, όμως εμείς πρέπει να κρατήσουμε το μήνυμα που πέρασε, το οποίο για μένα ήταν ενωτικό.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: