Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (12:00 - 14:00)
Άγγελος Πυριόχος
Talk Show
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Σταύρος Κοντονής (βουλευτής Ζακύνθου): Δεν της βγήκε της κυβέρνησης με το χρέος και τώρα παρακαλά την τρόικα να επιστρέψει. Αν ο πρωθυπουργός ζητήσει συνάντηση προς ενημέρωση στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Σύριζα θα δεχτεί..

Σταύρος Κοντονής
Σταύρος Κοντονής
Βουλευτής Ζακύνθου

Στην εκπομπή, Tετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 ακούστηκαν:

Διονύσης Μυλωνάς (αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου): «Όταν εγώ ενδιαφέρθηκα για την αγοραπωλησία στα ορεινά, άλλοι σφύριζαν αδιάφορα. Η μόνη υπηρεσία που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου, ήταν η δασική. Δεν με ενημέρωσε ο κύριος Σούλης, ότι ήταν δικηγόρος του κυρίου Χάρου. Τώρα προσγειώνεται στην πραγματικότητα ο κύριος Γαλιατσάτος, σχετικά με τους προυπολογισμούς».

Αντώνης Αντίοχος Μπαλιακράς (αναπληρωτής δήμαρχος): «Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει την επιδότηση οι αγρότες. Αναμένουμε το κονδύλι για την δημόσια βιβλιοθήκη. Προχωρά κανονικά το έργο στην πλατεία Σολωμού. Ο δήμαρχος έχει αναλάβει προσωπικά το δημοτικό θέατρο. Αν δεν τρέξεις στα υπουργεία και δεν ενοχλήσεις τους αρμόδιους, δεν γίνεται τίποτα. Θα παραστώ μάρτυρας στην υπόθεση του Ναυαγίου.Θα δημοσιοποιήσουμε τον οικονομικό έλεγχο του δήμου, όπως υποσχεθήκαμε».

Γεράσιμος Μπετίνης (δικηγόρος): «Απεργούμε γιατί η κυβέρνηση προωθεί την κατάργηση του ακροατηρίου στις αστικές δίκες. Ορθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε την εξίσωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων με τις εμπορικές. Έπρεπε να ανακαινιστεί το δικαστικό μέγαρο γιατί κινδύνευαν ζωές, αλλά το κόστος ήταν το λιγότερο προκλητικό».

Σταύρος Κοντονής (βουλευτής Ζακύνθου): «Δεν της βγήκε της κυβέρνησης με το χρέος και τώρα παρακαλά την τρόικα να επιστρέψει. Αν ο πρωθυπουργός ζητήσει συνάντηση προς ενημέρωση στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Σύριζα θα δεχτεί. Με δική μου πρωτοβουλία θα συζητηθεί στην ολομέλεια της βουλής, το θέμα του εκλογικού επιδόματος στους δημοτικούς υπαλλήλους».