Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Παύλος Κολοκοτσάς (δήμαρχος Ζακύνθου): Ξέπεσε στην υπόληψη των Ζακυνθινών ο κύριος Μποζίκης με την συμπεριφορά του. Απέκρυψε σκόπιμα το χρέος της ΚΕΔΗΖ για να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Προέτρεπε τον Βαρβαρίγο να με προκαλεί..

Παύλος Κολοκοτσάς
Παύλος Κολοκοτσάς
Δήμαρχος Ζακύνθου

Στην εκπομπή, Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 ακούστηκαν:

Παύλος Κολοκοτσάς (δήμαρχος Ζακύνθου): «Τα προβλήματα της Ζακύνθου λύνονται με διάλογο στο δημοτικό συμβούλιο και όχι στα face book. Καλούμαστε να πληρώσουμε 16 εκατομμύρια χρέη παρελθόντων ετών. Ξέπεσε στην υπόληψη των Ζακυνθινών ο κύριος Μποζίκης με την συμπεριφορά του. Απέκρυψε σκόπιμα το χρέος της ΚΕΔΗΖ για να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Προέτρεπε τον Βαρβαρίγο να με προκαλεί. Είμαι δήμαρχος για 5 χρόνια και δεν θα προδόσω την ψήφο των Ζακυνθινών. Να καταλάβει ο κύριος Μποζίκης ότι οι εκλογές τελείωσαν».

Γιάννης Στάθης (αντιδήμαρχος Ζακύνθου): «Δεν θα μας υποδείξει το πως θα διοικήσουμε ο κύριος Μποζίκης. Η υπόθεση Βαρβαρίγου θα λυθεί εκ των έσω και όχι με υποδείξεις. Κουβαλά αμαρτίες ο κύριος Μποζίκης και οι συνεργάτες του και θα αποκαλυφθούν όλα σύντομα. Θα συγκεντρώσω όλα τα οικονομικά στοιχεία και τότε θα δούμε σε ποιον ταιριάζει ο ρόλος του κατήγορου».

Άκης Κοντονής (πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ): «Οικογενειακό θέμα η παραίτηση Βαρβαρίγου και θα το λύσουμε μόνοι μας, χωρίς εντολοδόχους. Εγώ είχα παραιτηθεί από τον συνδιασμό του κυρίου Μποζίκη, αλλά το ξεχνά ο πρώην δήμαρχος».

Στέλιος Μποζίκης (δημοτικός σύμβουλος, πρώην δήμαρχος): «Ο δήμαρχος οφείλει να στηρίζει τους συνεργάτες του και όχι να τους διαπομπεύει δημόσια. Να σταματήσουν οι συνεχείς δικαιολογίες περί προβλημάτων. Εμείς είχαμε μεγαλύτερα προβλήματα. Τι θα κάνει ο δήμαρχος με τα τετραγωνικά; Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο κύριος Κολοκοτσάς ήταν αντιδήμαρχος του Τσαγκαρόπουλου και δεν έκανε τίποτα. Μέχρι και ο Πάππας χρησιμοποιεί το face book, εγώ δεν θα το κάνω;»

Γιώργος Αρμένης (δημοτικός σύμβουλος): «Με όσα έγιναν χθες απαξιώθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΖ και οι θεσμοί. Απαράδεκτο το «σε παραιτώ» του δημάρχου στον Βαρβαρίγο. Να μεταδίδονται live από τα ΜΜΕ τα δημοτικά συμβούλια, για να μην διαστρεβλώνεται η αλήθεια».

Γιώργος Κωνσταντίνου (δημοτικός σύμβουλος): «Παίζονται παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων. Τα κοινωνικά προγράμματα κινδυνεύουν από τις εγκληματικές αμέλειες των ιθυνόντων. Να σταματήσουν οι κοκορομαχίες στα δημοτικά συμβούλια. Κανείς δεν κατάλαβε αν παραιτήθηκε ή εκδίωχθηκε ο Δημήτρης Βαρβαρίγος».

Δημήτρης Κουρής (δημοτικός σύμβουλος): «Αυτές οι διαμάχες υποκρύπτουν συγκάλυψη των πραγματικών προβλημάτων. Ατυχής στιγμή η παραίτηση Βαρβαρίγου. Αν μη τι άλλο, δεν βαριόμαστε στα δημοτικά συμβούλια. Να μπει ένα φρένο στη σκανδαλολογία». 

Διονύσης Κομιώτης (πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου, πρώην δήμαρχος Λαγανά): «Η οφειλή του 1 εκατομμυρίου, δεν αφορά τα κοινωφελή προγράμματα του δήμου Λαγανά. Κακώς μας εγκαλεί η εφημερίδα «Ερμής». Ο κάθε δήμαρχος πρέπει να έχει συνεργάτες και να συνεργάζεται και ο ίδιος μαζί τους».

Βενεράντα Πέττα (διευθύντρια της ΚΕΔΗΖ): «Μας υποσχέθηκε ο δήμαρχος ότι θα συνεχιστούν τα προγράμματα του δήμου και θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Στο «βοήθεια στο σπίτι», είμαστε 3 μήνες απλήρωτοι. Εύχομαι να ανακαλέσει την παραίτησή του ο κύριος Βαρβαρίγος».