Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019  
radio image
Now On Air (16:00 - 20:00)
Stigma Djs Blog
Mainstream, Lounge
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018

Γιώργος Αρμένης (Δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Μαζί για τη Ζάκυνθο»)

Γιώργος Αρμένης
Γιώργος Αρμένης
Δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Μαζί για τη Ζάκυνθο»

«Πολύ σημαντική η αυριανή ημερίδα που διοργανώνουμε στο Πνευματικό Κέντρο στις 7 το απόγευμα, με θέμα την διαχείριση των υγρών αποβλήτων στη Ζάκυνθο. Θα αποτυπωθεί η πραγματική κατάσταση και θα αποτελέσει μια αφετηρία για άμεσες δράσεις, τόσο του Δήμου, όσο και της παράταξής μας.

Σκοπός μας δεν είναι να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά μας ενδιαφέρει να μπορέσουμε με αντικειμενικό τρόπο να δρομολογήσουμε τη λύση των προβλημάτων που έρχονται.

Έχουμε αλματώδη αύξηση του τουρισμού και οι υποδομές μας λειτουργούν οριακά.
Πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας, απαιτείται σχεδιασμός και παρεμβάσεις με έργα που πρέπει να υλοποιηθούν. Να βρούμε τον τρόπο για το βέλτιστο απόδοσης των υποδομών του νησιού.

Η Ζάκυνθος χρειάζεται παρεμβάσεις τώρα, είναι πολύ σημαντικό η εξεύρεση χρηματοδότησης για τη δημιουργία μικρών βιολογικών μονάδων στο νησί, σε περιοχές όπως οι Αλυκές και το Κερί.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο Γιώργος Ζαρκάδης, πολιτικός μηχανικός και μελετητής υδραυλικών έργων, διευθυντής στη ΔΕΥΑΖ επί σειρά ετών, ο Γιάννης Κλάδης, γεωπόνος που θα μιλήσει και για τα ελαιοτριβεία, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ζακύνθου Παναγιώτης Λιβέρης, πολιτικός μηχανικός, ο Παναγιώτης Νικολόπουλος ηλεκτρολόγος μηχανικός, ο Σπύρος Φράγκος πολιτικός μηχανικός και ο Γιάννης Φρατζής μηχανικός περιβάλλοντος, που θα αναφερθεί στις μικρές βιολογικές μονάδες κατηγορίας Γ.

Είναι καλεσμένοι μας όλοι, η Δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΖ, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους Ζακυνθινούς, γιατί είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: