Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019  
radio image
Now On Air (16:00 - 20:00)
Stigma Djs Blog
Mainstream, Lounge
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018

Κώστας Τζαβάρας (Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ)

Κώστας Τζαβάρας
Κώστας Τζαβάρας
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

«Η αναφορά του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή προς τον κ. Τσίπρα για το περίφημο τηλεφώνημα προς τον Ερντογάν, καταδεικνύει ακριβώς και τη σιωπή του Πρωθυπουργού στη δημόσια αναφορά του Ερντογάν προς το πρόσωπό του, ότι του υποσχέθηκε πως θα του επιστρέψει σε λίγε ημέρες τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς. Ουδέποτε πήραμε απάντηση σε αυτό το ζήτημα από τον κ. Τσίπρα.

Η κυβέρνηση έχει μια καθυστέρηση κατανόησης της πραγματικότητας σε όλα τα επίπεδα. Η ΝΔ θα είχε επιχειρήσει να διαχειριστεί το περιστατικό σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, με τον τρόπο που παραδοσιακά γινόταν στον Έβρο εδώ και πολλά χρόνια. Αντίθετα, η στάση της κυβέρνησης που υποβάθμισε το συμβάν και το χαρακτήρισε τυπικό, οδήγησε στη σημερινή εξέλιξη της υπόθεσης, να κινδυνεύουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί με την κατηγορία της κατασκοπείας που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 25 ετών.

Αν ο κ. Κεγκέρογλου και το ΠΑΣΟΚ ήθελαν να βοηθήσουν στο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τις πράξεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα φάρμακα και την υπόθεση Novartis, θα έπρεπε να είχε συμφωνήσει με την πρόταση της ΝΔ. Καλό θα ήταν λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ να μην προσπαθεί να παίζει τον ρόλο του νέου και άφθαρτου, γιατί οι σημερινές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν το παλιό και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημασία δεν έχει η διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis, αλλά η προσπάθεια εξόντωσης των πολιτικών του αντιπάλων με αδιαφανείς διαδικασίες.

Είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση σε όλα τα θέματα και τα εθνικά. Δεν κατανοούν τίποτα, είναι εθνομηδενιστές, δεν πιστεύουν σε ένα Ελληνικό έθνος, δεν έχουν αίσθημα πατρίδας. Ήλπιζα σε άλλη στάση από τον Πάνο Καμένο που ιδεολογικά προέρχεται από άλλον χώρο, αλλά αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: