Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (12:00 - 14:00)
Άγγελος Πυριόχος
Talk Show
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Αναστάσιος Μαρίνος (αντιδήμαρχος Αλυκών): «Πάντα λειτουργώ με ανιδιοτέλεια και για το καλό της Ζακύνθου. Είμαστε ο δεύτερος ελληνικός προορισμός για τον Κινεζικό τουρισμό. Πρέπει να ξέρεις να διεκδικείς και να ανοίγεις πόρτες..

Αναστάσιος Μαρίνος
Αναστάσιος Μαρίνος
Αντιδήμαρχος Αλυκών

Στην εκπομπή, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 ακούστηκαν:

Διονύσης Μποτόνης (δημοσιογράφος): «Υπάρχει χάσμα μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου. Θα ζήσουμε το επόμενο τρίμηνο, πρωτοφανείς και απίστευτες πολιτικές εξελίξεις, που θα θυμίζουν χολυγουντιανό σενάριο»!

Χρήστος Κώνστας (δημοσιογράφος): «Κανείς δεν ασχολείται με το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Η χώρα έχει έλλειμμα αξιοπιστίας στην τρόικα. Έγιναν βίαια μεταρρυθμίσεις, που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες. Ψεύδεται η κυβέρνηση ότι έχει πρωτογενές πλεόνασμα. Θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Αναστάσιος Μαρίνος (αντιδήμαρχος Αλυκών): «Πάντα λειτουργώ με ανιδιοτέλεια και για το καλό της Ζακύνθου. Είμαστε ο δεύτερος ελληνικός προορισμός για τον Κινεζικό τουρισμό. Πρέπει να ξέρεις να διεκδικείς και να ανοίγεις πόρτες. Τον Ιανουάριο θα έρθει στο νησί ο Κινέζος πρέσβης και δεν θα έρθει με άδεια χέρια»!

Πέτρος Γιαννούλης (πρόεδρος κοινότητας Βασιλικού): «Έχουμε σωρεία διαρρήξεων και ανησυχούμε. Κοιμόμαστε με το ένα μάτι ανοιχτό. Περιμένουμε την κατάληξη της αστυνομικής έρευνας. Δεν ασχολούμαι άλλο με το Θαλάσσιο Πάρκο».