Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Άκης Κοντονής (πρόεδρος ΔΕΥΑΖ): Εγκρίθηκε ομόφωνα το τεχνικό πρόγραμμα με τα έργα του 2015. Θα κατασκευαστούν ομβροδεξαμενές και λιμνοδεξαμενές..

Άκης Κοντονής
Άκης Κοντονής
Πρόεδρος ΔΕΥΑΖ

Στην εκπομπή, Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 ακούστηκαν:

Σπύρος Καλογερίας (πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Ζακύνθου): «Είναι άθλια η κατάργηση του ακροατηρίου στις αστικές δίκες. Ο κόσμος χάνει την εκτίμησή του και στη δικαιοσύνη. Τα ανώτατα δικαστήρια βγάζουν αποφάσεις και η κυβέρνηση τις αγνοεί. Πρέπει να μπει φρένο στους άδικους πλειστηριασμούς».

Καίσαρας Φλεμοτόμος (Ριζοσπαστική συνεταιριστική κίνηση αγροτών): «Θα κάνουμε διαχειριστικό έλεγχο στην Ένωση και θα διεκδικήσουμε ενίσχυση των επιδοτήσεων. Ζητάμε ειδικό φορολογικό καθεστώς για τους αγρότες».

Διονύσης Κακολύρης (Ριζοσπαστική συνεταιριστική κίνηση αγροτών): «Ταφόπλακα η διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας. Μπορεί να αποπληρωθεί το χρέος της Ένωσης με την εκποίηση της περιουσίας της, που το υπερκαλύπτει 5 φορές».

Διονύσης Τουρκάκης (πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων δήμου Ζακύνθου): «Κάνουμε εξώδικο προς τον δήμαρχο για την λίστα. Υπάρχουν εργαζόμενοι στη λίστα που προσελήφθησαν προ εικοσαετίας. Αμφισβητούμε την επιλογή των ονομάτων. Αύριο έχουμε έκτακτο συμβούλιο και δεν αποκλείουμε και την απεργία».

Πέτρος Γιαννούλης (πρόεδρος κοινότητας Βασιλικού): «Έχουμε κατολισθήσεις και πλημμύρες στην περιοχή Μέλα. Σε επόμενη νεροποντή κινδυνεύει ο κεντρικός δρόμος του Αργασίου. Έχω στείλει έγγραφο στην Περιφέρεια και ζητώ μηχανικό».

Άκης Κοντονής (πρόεδρος ΔΕΥΑΖ): «Εγκρίθηκε ομόφωνα το τεχνικό πρόγραμμα με τα έργα του 2015. Θα κατασκευαστούν ομβροδεξαμενές και λιμνοδεξαμενές. Τρέχει ρύθμιση για οφειλές ιδιωτών σε λογαριασμούς νερού, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου».