Παρασκευή 19 Απριλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Διονύσης Καρδιανός (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

Διονύσης Καρδιανός
Διονύσης Καρδιανός
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ομαδικά προσήλθαν χθες να ψηφίσουν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της ΝΔ στη Ζάκυνθο. Από τη Πέμπτη το πρωί η ΝΟΔΕ δεν αλλάζει απλά σελίδα, αλλάζει μυαλά και ο νοών νοείτο.

Από το πρωί έχω συναντήσει καμιά διακοσαριά Συριζαίους και έχουν κατεβάσει πλερέζες. Ανέμεναν ότι η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος θα γίνει παιδική χαρά και τους το ανέτρεψα εγώ με την εκλογή μου. Τα πράγματα σοβαρεύουν και όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν τι λέω. Θα διεκδικήσουμε δυνατά την έδρα της Ζακύνθου και τη νίκη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει την αυτοδυναμία.

Θέλω όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να με ενημερώνουν για τα προβλήματα του νησιού και να βαδίζουμε μαζί, συναινετικά, ώστε να τα λύσουμε. 

Ο κ. Αβράμης ήταν θιασώτης της εκλογής μου και τον ευχαριστώ για αυτό. Την εποχή που ήμουν πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και ο κ. Αβράμης πρόεδρος τότε της ΔΕΥΑΖ, με επισκέφθηκε και μου ζήτησε να συνεργαστούμε ώστε να απομακρύνουμε τα βυτιοφόρα του νερού από το λιμάνι. Συνεργαστήκαμε άψογα και υπόσχομαι ότι με κυβέρνηση της ΝΔ, μία από τις πρώτες προσπάθειες της ΝΟΔΕ Ζακύνθου θα είναι να απομακρυνθούν από το λιμάνι τα βυτιοφόρα προμήθειας καυσίμων.

Έτσι λύνονται τα προβλήματα, όχι με μεγαλόπνοα master plans για το λιμάνι που δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ, ούτε με μια αποσπώμενη σιδερένια γέφυρα. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: