Παρασκευή 19 Απριλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Βασίλης Οικονόμου (Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ, τομεάρχης Ιονίων Νήσων)

Βασίλης Οικονόμου
Βασίλης Οικονόμου
Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ, τομεάρχης Ιονίων Νήσων

«Πολύ σημαντική η χθεσινή μέρα για τη ΝΔ κατά την οποία χιλιάδες κόσμος μετείχε στις εκλογές για τα νέα όργανα του κόμματος, για τις νέες ΝΟΔΕ και τους νέους συνέδρους. Ήρθε πολύς νέος κόσμος και είχαμε μεγάλη συμμετοχή. Χαράχθηκε μια νέα πορεία μέχρι τις εθνικές εκλογές. Το φορτίο που έχουν οι νέες διοικήσεις σε τοπικό και νομαρχιακό επίπεδο είναι πολύ μεγάλο, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν.

Συγχαίρω για την εκλογή του τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου κ. Καρδιανό, που αποτελεί εγγύηση για την ενότητα του κόμματος στη Ζάκυνθο και την εκλογή Βουλευτή της ΝΔ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον απελθόντα πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Κώστα Κόκλα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα.

Είμαι ένας από αυτούς που λένε ότι ο χώρος του κέντρου θα κρίνει τις βουλευτικές εκλογές. Είναι δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης μπορεί να εκφράσει το κέντρο με τις ιδέες και την πολιτική του. Είναι αυτός που μπορεί να ενώσει την κεντροδεξιά στην Ελλάδα και έτσι να φέρει τη ΝΔ στην εξουσία. Αυτό το ρεύμα νέων ιδεών που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλουμε να φέρουμε και στα Ιόνια Νησιά για αυτό και ξεκινήσαμε από εκεί τα αναπτυξιακά συνέδριά ώστε μαζί με τους πολίτες να συνδιαμορφώσουμε ένα ελπιδοφόρο αύριο για τη μεταμνημονιακή εποχή της χώρας.

Δεν μπαίνω αυτή τη στιγμή στη συζήτηση για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν στη Ζάκυνθο τα ψηφοδέλτια του κόμματος, δεν θα βάλουμε το κάρο μπροστά από το άλογο, αυτές οι λανθασμένες πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν, κανείς δεν θα είναι πάνω από τη ΝΔ και πάνω από τον κ. Μητσοτάκη.

Δεν θα υποδείξω σε κανέναν τι θα πει και τι θα κάνει, δεν είμαι παιδονόμος. Εγώ κατέκρινα τη στάση του Δημάρχου Ζακύνθου κ. Κολοκοτσά ως προς το αναπτυξιακό συνέδριο που κάναμε, κατέκρινα την αδιαφορία που επέδειξε για αυτό. Ας κοιτάξει τη δουλειά του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος, ας κοιτάξει να λύσει βασικά προβλήματα των Ιονίων Νήσων, όπως είναι τα σκουπίδια και μετά να ασχολείται μαζί μου.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: