Τρίτη 26 Μαρτίου 2019  
radio image
Now On Air (02:00 - 08:00)
Stigma Djs
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Άδωνις Γεωργιάδης (Αντιπρόεδρος ΝΔ)

Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης
Αντιπρόεδρος ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην εξουσία μέχρι την τελευταία μέρα, τους αρέσει η εξουσία και αυτό που ζουν, να συναντούν τον πρίγκιπα Κάρολο, που ούτε στον ύπνο τους δεν το ονειρευόντουσαν. Μιλάμε για μια κυβέρνηση που έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ταξί, με τον Υπουργό Άμυνας κ. Καμένο να πηγαίνει στο Μονακό και να πίνει σαμπάνια με τον πρίγκιπα βλέποντας φόρμουλα ένα.

Θυμίζω το μπούλινγκ που είχε δεχτεί ο κ. Ε. Βενιζέλος από στελέχη της σημερινής κυβέρνησης, επειδή το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε και τον πήρε από εκεί που ήταν με την οικογένειά του, για να μεταβεί σε μια έκτακτη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούσε το Brexit. Τώρα λοιπόν, πηγαίνει και βλέπει φόρμουλα ένα στο Μονακό ο κ. Καμένος, την ώρα που στην Ελλάδα γίνονται πλειστηριασμοί σπιτιών πρώτης κατοικίας, την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε και την ώρα που δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι στη Τουρκία. Τους ξέχασε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς η κυβέρνηση.

Από που και ως που ο κ. Καμένος είναι πλούσιος και ταξιδεύει με δικά του χρήματα; Έχει χρέη 500 χιλιάδων ευρώ που του άφησε ο πατέρας του, καταθέσεις τρίχες, και ο ίδιος λέει ότι δεν μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Αυτή είναι η οικονομική επιφάνεια του κ. Καμένου, αυτά λέει το πόθεν έσχες του.

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι μπορεί να βγει η χώρα από τα μνημόνια χωρίς να χρειαστεί πιστοληπτική γραμμή σταθερότητας, εγώ όμως θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ακολουθήσει μια πολιτική γραμμή περί δήθεν καθαρής εξόδου αλλά δεν θα τα καταφέρει, αφού με τις ιδεοληψίες που τον διακατέχουν, δεν μπορεί να αναστρέψει την πορεία της οικονομίας. Όταν άλλες χώρες τρέχουν με ρυθμό ανάπτυξης 10% εμείς πάμε με 1%, δηλαδή με μηδέν ανάπτυξη. Αν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση, δεν θα φθάναμε ποτέ την χώρα ένα βήμα πριν τον γκρεμό, αυτό το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα υπογράφει τα  πάντα.

Η κυβέρνηση δεν ενημερώνει κανέναν για τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια. Άλλα λέει ο κ. Τσίπρας, άλλα λέει ο κ. Κοτζιάς, άλλα λένε οι Σκοπιανοί. Άρα δεν βλέπω να υπάρχει κάποια συμφωνία.
Η ΝΔ ξεκάθαρα λέει ότι θα δεχθεί μόνο μια συμφωνία πακέτο που θα περιλαμβάνει τα πάντα, από εκεί και πέρα, αν δεν γίνει αυτό και έρθει το θέμα στη Βουλή, ακούω ότι υπάρχουν πρόθυμοι Βουλευτές άλλων κομμάτων να ψηφίσουν υπέρ της  κυβερνητικής πρότασης.

Σαπουνόφουσκα η υπόθεση Novartis, ανέκδοτο το δήθεν τεράστιο σκάνδαλο που έλεγε η κυβέρνηση. Εμένα, καθώς και των  συγγενικών μου προσώπων, μας άνοιξαν όλους τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και δεν βρήκαν απολύτως τίποτα. Πιστεύετε ότι αν έβρισκαν θα έκλειναν την υπόθεση;
Εμείς δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ κανέναν συκοφάντη αυτής της κυβέρνησης, θέλω να βγάλω την κουκούλα των ψευδομαρτύρων για να τους ρωτήσω ποιοι τους ζήτησαν να καταθέσουν και να πουν ψέματα.»     


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: