Τρίτη 26 Μαρτίου 2019  
radio image
Now On Air (02:00 - 08:00)
Stigma Djs
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018

Άκης Ζήβας (Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου, δημοτικός σύμβουλος)

Άκης Ζήβας
Άκης Ζήβας
Άκης Ζήβας (Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου, δημοτικός σύμβουλος

«Σήμερα τοποθετείται η νέα γέφυρα στη θέση της, στον χείμαρρο του Αγίου Χαραλάμπη, και θεωρώ ότι με την προσπάθεια που καταβάλουμε, την επόμενη εβδομάδα η γέφυρα θα μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία.
Σε πρώτο στάδιο η νέα αυτή γέφυρα θα εξυπηρετήσει το 65% της κίνησης στην περιοχή του Αγ. Χαραλάμπη.
Σε δεύτερο στάδιο, με κάποιες πρόσθετες παρεμβάσεις που μας υπέδειξαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Άμυνας, θα δημιουργηθεί ένας κόμβος και τα οχήματα θα μετακινούνται κυκλικά από και προς την Πόλη. Με αυτόν τον κόμβο δεν θα χρειάζονται ούτε τα φανάρια και έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης σε ποσοστό 100%.

Εγώ θα προτιμούσα, από το να πληρώνουν όλοι οι ξενοδόχοι ένα έργο στο αποχετευτικό δίκτυο του Πλάνου, που είναι αμφίβολο αν θα λύσει το πρόβλημα, ή θα το βοηθήσει, να πλήρωναν για να κάνουν δικό τους βιολογικό καθαρισμό.
Θα έπρεπε οι ίδιοι οι επιχειρηματίες να προστατεύουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και οι αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους και να τηρούν τα νόμιμα. Πριν από χρόνια θυμάμαι στο Αργάσι να πέφτουν τα λύματα στη θάλασσα, παρότι υπήρχε αποχετευτικό δίκτυο.

Εμείς ως συνδυασμός στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ψηφίσαμε την αύξηση των δημοτικών τελών, είμασταν αντίθετοι σε αυτό, από τη στιγμή που δεν έχει δρομολογηθεί τίποτα το ουσιαστικό για τα απορρίμματα και τα λύματα.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: