Τρίτη 26 Μαρτίου 2019  
radio image
Now On Air (02:00 - 08:00)
Stigma Djs
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018

Μπάμπης Μαυρίας (Δημοτικός σύμβουλος, ξενοδόχος)

Μπάμπης Μαυρίας
Μπάμπης Μαυρίας
Δημοτικός σύμβουλος, ξενοδόχος

«Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νιοτόπουλος δεν τολμά να έρθει στο Τσιλιβί. Πως ο κ. Νιοτόπουλος δίνει άδεια σε ξενοδοχεία, χωρίς να έχουν δική τους βιολογική μονάδα με ποια μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων; Ποιοι έχουν υπογράψει αυτούς τους φακέλους; Πήραν χρήματα κάτω από το τραπέζι;

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων στο Τσιλιβί, που θα προστατεύσει την περιοχή μας πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος.

Αυτό που είδα σήμερα στο ποτάμι του Αγ. Χαραλάμπη είναι τραγικό. Ήρθαν να ελέγξουν τι συμβαίνει ο κ. Λ. Νιοτόπουλος και ο κ. Σ. Μπετίνης, αλλά αυτοί οι κύριοι είναι που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ζακυνθινοί σήμερα.
Ο βιολογικός δεν λειτουργεί καθόλου, αυτή είναι η πραγματικότητα, τα απόβλητα καταλήγουν στη θάλασσα, όπως γίνεται στο Αργάσι.

Σήμερα το πρωί μίλησα με τον Βουλευτή Ζακύνθου και Υπουργό Δικαιοσύνης και τον ενημέρωσα, πλέον τα ξέρει όλα. Ήδη έγινε παρέμβαση στον Εισαγγελέα.

Στον πλάνο, κάποιοι μεγαλοξενοδόχοι δίνουν 50 ευρώ σε κάποιους και πηγαίνουν νύχτα τα σκουπίδια στο αεροδρόμιο. Πως γίνεται αυτό; Είναι νόμιμο; Αν δεν μπορεί ο ΦΟΔΣΑ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του να παραιτηθούν όλοι.

Θα βρω μια ομάδα ανθρώπων, που θέλουν να σταματήσουν όλα αυτά τα κακώς κείμενα και θα κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: