Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018

Γιάννης Κόκλας (Αντιδήμαρχος Αρκαδίων)

Γιάννης Κόκλας
Γιάννης Κόκλας
Αντιδήμαρχος Αρκαδίων

«Αυτή τη στιγμή σε Πλάνο, Τραγάκι και Τσιλιβί έχουμε μια ραγδαία ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων. Όντως υπάρχει πρόβλημα και περιπτώσεις ρύπανσης του περιβάλλοντος, αλλά σε συνεννόηση με τη ΔΕΥΑΖ όλα αυτά μπορούν να λυθούν. Ήδη έχει δοθεί άδεια τομής από την Περιφέρεια και προχωρά η διαδικασία για να γίνει το έργο του παράλληλου αγωγού στο δίκτυο Πλάνου.

Αν υπάρχει συνεννόηση με κάποιους ξενοδόχους, ώστε να διοχετεύουν τα λύματά τους στο δίκτυο σε συγκεκριμένη ώρα και όχι όλοι μαζί, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα υπερφόρτωσης του δικτύου. Η ΔΕΥΑΖ είναι παρούσα και παρεμβαίνει ώστε να μην επεκταθούν οι όποιες περιπτώσεις ρύπανσης από λύματα.  

Δεν γίνεται κάποιοι ακόμα και σήμερα να αποκαλούν παράνομο δίκτυο το αποχετευτικό δίκτυο Πλάνου που κατασκεύασαν και χρηματοδότησαν οι επιχειρηματίες της περιοχής και έχει συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΥΑΖ. Είναι παράλογο να λέγεται αυτό, πάντως πρέπει να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε και επίσημα να αναγνωρισθεί το δίκτυο Πλάνου, αν και έμμεσα έχει αναγνωρισθεί προ πολλού.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: