Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Γιώργος Κωνσταντίνου (Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου)

Γιώργος Κωνσταντίνου
Γιώργος Κωνσταντίνου
Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου

«Στο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνεται η κατακρεούργηση των συντάξεων πρόνοιας, η εξαφάνιση του ΕΚΑΣ, η αύξηση της φορολογίας και η μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 5.860 ευρώ, κάτι που συνεπάγεται με εξαφάνιση δύο συντάξεων, ή δυο μισθών.

Η κυβέρνηση με αφορμή το αφήγημα ότι θα βγούμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο, θωρακίζει από τώρα όλο το φάσμα της αντιλαϊκής της πολιτικής, με το πολυνομοσχέδιο των προαπαιτούμενων, που αφορά την πραγματικότητα της μετα μνημονιακής Ελλάδας.

Ο Νόμος Κατσέλη λήγει και η κυβέρνηση φέρνει νέα ζητήματα για τον πλειστηριασμό της πρώτης λαϊκής κατοικίας, με άρση τραπεζικού απορρήτου, ενώ πετά τον δανειολήπτη έξω από την τραπεζική προστασία. Από την άλλη υπόσχονται αντίμετρα κάτι που αποτελεί μέγα ψέμα και εμπαιγμός του εργαζόμενου λαού.

Πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει, να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει μέσω του λαϊκού κινήματος. Καλούμε αύριο όλους να μετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση που διοργανώνουμε στις 7.30 το απόγευμα έξω από το κτίριο της παλιάς Νομαρχίας, λέγοντας όχι στα δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του νέου πολυνομοσχεδίου.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: