Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Γιώργος Γεωργαντάς (Βουλευτής Κιλκίς ΝΔ, πρώην Υφυπουργός Παιδείας)

Γιώργος Γεωργαντάς
Γιώργος Γεωργαντάς
Βουλευτής Κιλκίς ΝΔ, πρώην Υφυπουργός Παιδείας

«Με την κατάθεση της πρότασης μομφής, επιχειρούμε να θέσουμε προ των ευθυνών τους κάποιους Βουλευτές, οι οποίοι λένε ότι δεν αποδέχονται τη συμφωνία με τα Σκόπια και θα την καταψηφίσουν, αλλά από την άλλη στηρίζουν την κυβέρνηση. Όποιος δεν θέλει να περάσει αυτή η συμφωνία με τα Σκόπια, πρέπει να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής.

Όταν υπάρχει μια κυβέρνηση που απαρτίζεται από δύο κόμματα και ο αρχηγός του ενός εκ των δύο κομμάτων διαφωνεί με τη συμφωνία και δηλώνει ότι θα την καταψηφίσει, δεν πρέπει όλη αυτή η κατάσταση να τεθεί υπό την κρίση του Κοινοβουλίου;

Τα τετελεσμένα για την χώρα μας ξεκινούν από την υπογραφή των Πρεσπών, για αυτό και φέραμε τώρα αυτή την πρόταση μομφής. Όποιος δεν υπερψηφίσει την πρότασή μας, βάζει την υπογραφή του κάτω από την υπογραφή του κ. Κοτζιά την Κυριακή στις Πρέσπες.

Στα εθνικά ζητήματα τα οποία αφορούν διαχρονικά την χώρα και τις επόμενες γενεές, πρέπει να υπάρχει η κρίση του Ελληνικού λαού. Με ποια νομιμοποίηση υπογράφει ο κ. Κοτζιάς; Ούτε καν από Υπουργικό Συμβούλιο δεν πέρασε η συμφωνία.

Ανέκαθεν, μια ζωή, στην πατρίδα μου το Κιλκίς, αποκαλούσαμε τους γείτονές μας ως Σκοπιανούς, θα τους λέω τώρα Μακεδόνες; Είναι δυνατόν να δεχτώ ότι έχουν Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα;

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των καταστάσεων και εξελίξεων και θα απευθυνθεί στον Ελληνικό λαό.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: