Πέμπτη 23 Μαΐου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Κύρτσος (Ευρωβουλευτής ΝΔ)

Γιώργος Κύρτσος
Γιώργος Κύρτσος
Ευρωβουλευτής ΝΔ

«Είμαστε στη φάση όπου ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να κρύψει την πραγματικότητα από τους πολίτες, αφού η κυβέρνηση έχει υπογράψει πρόσθετα μέτρα 5,5 δις ευρώ για τα επόμενα χρόνια, ενώ υποτίθεται ότι θα επιστρέψει στην κοινωνία με παροχές 1,5 δις ευρώ.

Η ΝΔ θα έχει ένα δύσκολο ξεκίνημα ως μια νέα κυβέρνηση, αφού ο κ. Τσίπρας μας φόρτωσε την παράταση του μνημονίου από το 2015, μας φόρτωσε επιπλέον βάρη 100 δις ευρώ, ενώ είμαστε σε ένα άτυπο μνημόνιο έως το 2020, ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης που ανακοινώνει το κυβερνητικό μας πρόγραμμα έχει τη δυναμική να ανταπεξέλθει. Αλλοίμονό μας αν ακολουθήσουμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά το Μακεδονικό, θεωρώ ότι στο δημοψήφισμα των Σκοπίων θα θριαμβεύσει το «ναι», αφού η συμφωνία των Πρεσπών τους ευνοεί σε όλα, σε αντίθεση με εμάς. Το ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος κ. Τραμπ θέλει τη συμφωνία, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να ταπεινωθούμε, πρέπει να ακούμε και την κοινωνία, το τι θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ένα ποσοστό άνω του 70%, αυτούς που ο κ. Τσίπρας κατηγορεί ως ακροδεξιούς και σκοταδιστές.»   


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: