Πέμπτη 23 Μαΐου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Γεωργαντάς (Βουλευτής Κιλκίς ΝΔ, πρώην Υφυπουργός Παιδείας)

Γιώργος Γεωργαντάς
Γιώργος Γεωργαντάς
Βουλευτής Κιλκίς ΝΔ, πρώην Υφυπουργός Παιδείας

«Ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό αδιαφόρησε για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από τη Δ.Ε.Θ αφού έχει χάσει παντελώς την αξιοπιστία του. Αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας σε κοινωνικά μέτρα που θα πάρει το 2020 και το 2021, όταν δεν θα είναι Πρωθυπουργός.

Δεν άκουσα κάποιον σοβαρό απολογισμό, ούτε κάποιο οργανωμένο σχέδιο για την ανάταξη της οικονομίας.

Ήμουν κοντά στον χώρο που πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό, όπου άνευ λόγου και αιτίας, οι αστυνομικές δυνάμεις έβαλαν κατά του λαού με ιδιαίτερη σκληρότητα, θα έλεγα με βαρβαρότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω την σκοπιμότητα της βιαιότητας που επέδειξαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Απόλυτος λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας, αναφέρεται με άθλιο τρόπο για το Μακεδονικό και ζητά από τη ΝΔ να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Είναι άλλο πράγμα μια κυβέρνηση να ακυρώνει έναν νόμο και εντελώς άλλο πράγμα να ακυρώνει μια διεθνή συμφωνία. Γνωρίζει καλά ο κ. Τσίπρας, ότι μια χώρα δεν μπορεί να ακυρώσει μια διεθνή συμφωνία, τα κράτη έχουν συνέχεια, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο βάση του διεθνούς δικαίου.

Η ΝΔ ως κυβέρνηση θα αλλάξει τον εκλογικό Νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο νόμος του «Κλεισθένη» ευνοεί τις συναλλαγές και όχι τις συνεργασίες, καθιστά τον κάθε δήμαρχο θύμα εκβιασμού, θα ακυρώσουμε αυτόν τον Νόμο.

Ο χρόνος για τις εθνικές εκλογές έχει ήδη αρχίσει να μετρά αντίστροφα και δεν θα ανατραπεί η πορεία νίκης της ΝΔ.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: