Πέμπτη 23 Μαΐου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (Βουλευτής Αχαΐας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τομεάρχης Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής)

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
Βουλευτής Αχαΐας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τομεάρχης Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής

«Οι προκλητικές παροχές που εξήγγειλε από τη Δ.Ε.Θ ο πρωθυπουργός, αγγίζουν τα 3,5 δις ευρώ και είναι χρήματα που δεν θα τα βρει ούτε από την ανάπτυξη, ούτε από τις μεταρρυθμίσεις, ούτε από τις επενδύσεις. Είναι χρήματα από το αίμα του Ελληνικού λαού, από το υπερ-πλεόνασμα και την υπερ-φορολόγηση. Ο κ. Τσίπρας αφού πρώτα αφαίμαξε τον λαό, τώρα υπόσχεται στοχευμένες παροχές για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια, ενώ γνωρίζει ότι δεν θα είναι Πρωθυπουργός.

Είμαστε εκτός αγορών και χωρίς δανεισμό. Αν η κυβέρνηση αγγίξει το λεγόμενο μαξιλάρι των 25 δις ευρώ, θα εκτοξευτεί το κόστος κινδύνου για την οικονομία μας. Ο λόγος ύπαρξης αυτού του μαξιλαριού είναι για να διασφαλίζεται η οικονομία μας, όχι για παροχές ότι να ναι. Είμαστε σε δυσοίωνες συνθήκες και οι αγορές θα συνεχίσουν να μας πιέζουν εκτός και έρθουν επενδύσεις και τονωθεί πραγματικά η αγορά. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Στόχος μας είναι να χάσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην έρθει στην εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: