Πέμπτη 23 Μαΐου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρόεδρος ΔΗΜΑΡ)

Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρόεδρος ΔΗΜΑΡ

«Προεκλογικού τύπου παροχολογία οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα από τη Δ.Ε.Θ, μίλαγε και μοίραζε υποσχέσεις σε βάθος τετραετίας λες και ήταν προεκλογική η ομιλία του, λες και θα είναι Πρωθυπουργός για άλλα τέσσερα χρόνια, μιλάμε για μια κουτοπόνηρη λογική παλαιοκομματικού τύπου.

Δεν βλέπω αύξηση της επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ προς την κοινωνία, παρά τα όσα λένε οι δημοσκοπήσεις. Αντίθετα βλέπω μια μείωση, ενώ για την αύξηση της δικής μας επιρροής, του Κινήματος Αλλαγής, χρειάζεται πολύ δουλειά να κάνουμε. Χρειάζεται γενναία ανανέωση λόγου, ιδεών και προσώπων, όλα αυτά αποτελούν πρόκληση για εμάς.

Για να βγούμε μόνοι μας στις διεθνείς αγορές, χρειάζεται πρώτα από όλα να είμαστε αξιόπιστοι, κάτι που δεν έχει αυτή η κυβέρνηση. Θα πετύχουμε την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, με έναν προοδευτικό λόγο, μια προοδευτική πολιτική που μόνο το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να φέρει και να εφαρμόσει. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν μπορείς να βγεις στις αγορές, όταν δεν έχεις υγιή και ανταγωνιστική οικονομία, ενώ αντιθέτως έχεις ένα τραγικά χαμηλό βιοτικό επίπεδο.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: