Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Κόκλας (Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ζακύνθου)

Γιάννης Κόκλας
Γιάννης Κόκλας
Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ζακύνθου

«Όλα τα σχολεία έχουν ελεγχθεί από μικτά κλιμάκια μηχανικών και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα επικινδυνότητας και ασφάλειας για τους μαθητές. Δεν υπάρχουν ζημιές που αφορούν τη στατικότητα των κτηρίων. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά μέχρι και αύριο Παρασκευή για προληπτικούς και ψυχολογικούς λόγους, για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Για πρώτη φορά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο έχει ξεκινήσει από τον Δήμο η διαδικασία απαλλοτρίωσης οικοπέδου, για την λύση των προβλημάτων που αφορούν την πρόσβαση στο κτήριο και στο πάρκινγκ, επίσης υπήρχαν κάποιες παρατηρήσεις για κάποια φωτιστικά οροφής, τις οποίες και αντιμετωπίσαμε.
Σχετικά με το Νηπιαγωγείο Μπόχαλης, έχει ελεγχθεί ο χώρος από την επιτροπή καταλληλόλητας και το κτήριο λειτουργεί βάση των απαιτούμενων προδιαγραφών ασφαλείας. Δεν είναι το μόνο Νηπιαγωγείο που δεν είναι επίπεδο και έχει σκαλοπάτια.
Στο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων απαιτούνται μόνο κάποιες μικρές παρεμβάσεις, που είναι θέμα ημερών να επιδιορθωθούν. Όλες οι επεμβάσεις που κάνουμε γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών.»     


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: