Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

Χριστίνα Τετράδη (Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Δημοτικού Διαμερίσματος Λαγανά, Αντιπρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος)

Χριστίνα Τετράδη
Χριστίνα Τετράδη
Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Δημοτικού Διαμερίσματος Λαγανά, Αντιπρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

«Δεν είχαμε στη Ζάκυνθο ούτε μία αποχώρηση τουρίστα λόγω του σεισμού της περασμένης Παρασκευής. Ο σεισμός έγινε στο τέλος της τουριστικής σεζόν, όπου ούτως ή άλλως είχαμε μειωμένο όγκο τουριστών, μόλις στο 20% της δυναμικότητας του νησιού.
Από κανένα ξενοδοχείο δεν αποχώρησε λόγω του σεισμού κάποιος τουρίστας, κανένα πρόβλημα δεν εντοπίστηκε σε κανένα ξενοδοχείο, όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες ανταπεξήλθαν απόλυτα στους σεισμούς.

Έγινε εκτενής ενημέρωση όλων των tour operator και επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση ότι η ασφάλεια των επισκεπτών είναι δεδομένη.

Καλό θα ήταν να προσέχουν κάποιοι τι λένε, ειδικά όταν εκπροσωπούν θεσμούς όπως ο κ. Μίχαλος, ως πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η κυβέρνηση δεν έδωσε καμιά φοροελάφρυνση, ανακοίνωσε την παράταση στις υποβολές ΦΠΑ και στις ασφαλιστικές και φορολογικές πληρωμές. Ήταν μια σωστή ενέργεια, αλλά όχι και λόγος για να πανηγυρίζουμε.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: