Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Πυλαρινός (Εκπρόσωπος Levante Ferries)

Γιάννης Πυλαρινός (Εκπρόσωπος Levante Ferries)

«Η εταιρεία μας έχει απόλυτη συναίσθηση της κοινωνικής της αποστολής. Σε λίγες ημέρες κλείνουμε τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ακτοπλοϊκή γραμμή της Ζακύνθου, είμαστε πάντα κοντά στον Ζακυνθινό συμπατριώτη μας αλλά και στον επισκέπτη, προσπαθώντας συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Η οικογένεια της Levante Ferries μεγαλώνει, με υπερηφάνεια καλωσορίσαμε στον στόλο μας το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά». Πιστεύουμε έμπρακτα στην αναπτυξιακή δυναμική των νησιών μας και σκοπεύουμε να μεγαλώσουμε και περαιτέρω τον στόλο μας.

Στη γραμμή της Ζακύνθου, όπως είχε προγραμματιστεί, θα εκτελούνται καθημερινά τέσσερα δρομολόγια έως τα τέλη Μαρτίου, στη συνεχεία την περίοδο του Πάσχα θα αυξήσουμε τα δρομολόγια και φυσικά το ίδιο θα πράξουμε και το καλοκαίρι.
Το ίδιο ισχύει και για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κεφαλονιάς, και εκεί εκτελούμε σταθερά τέσσερα δρομολόγια καθημερινά.

Τα πλοία «Fior Di Levante» και «Mare Di Levante» θα εξυπηρετούν τους επιβάτες, μέχρι να επισκευαστούν και ανακαινιστούν τα πλοία «Ανδρέας Κάλβος» και «Νήσος Κεφαλονιά». Το τελευταίο θα είναι έτοιμο πριν το Πάσχα.

Οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν. Οι εργαζόμενοι της «Kefalonian Lines», στο πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά», θα παραμείνουν στη δουλειά τους αν το επιθυμούν.

Δεν υπάρχει μονοπώλιο σήμερα στην ακτοπλοΐα, δεν ισχύει αυτό που συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα όποιος θέλει μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, να ναυλώσει πλοίο στη γραμμή.

Δεν υπάρχει στα πλάνα της εταιρείας μας η σκέψη για μείωση των δρομολογίων, ή αύξηση των ναύλων και αυτό θα αποδειχθεί στην πράξη.

Πλέον το βάρος της ευθύνης απέναντι στο πελάτη μας είναι ακόμη μεγαλύτερο. Αποτελεί δέσμευσή μας η συνέπεια, η εξυπηρέτηση και η απόλυτη ασφάλεια για επιβάτες και φορτία, χωρίς ούτε στιγμή να παρεκκλίνουμε από τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε χαράξει.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: